کد خبر: 4323573
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه استان لرستان:

بانوان در خط مقدم جهاد رسانه‌ای و تولید محتوای انقلابی قرار دارند

سیده ریحانه رحیم‌زاده گفت: ورود آگاهانه نوجوانان و جوانان، به‌ویژه بانوان، به عرصه تولید محتوای دیجیتال، پاسخ مؤثر به جنگ رسانه‌ای دشمن و تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه فضای مجازی است.

سیده ریحانه رحیم‌زاده، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستانبه گزارش خبرنگار ایکنا از لرستان، سیده ریحانه رحیم‌زاده، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، امروز ۲۶ آذر، در بازدید از رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج خرم‌آباد هوشمند با تأکید بر اهمیت فضای مجازی، اظهار کرد: امروز تولید محتوا در فضای مجازی حرف اول را در سطح بین‌المللی می‌زند و اگر در حوزه روایتگری پیش‌قدم نباشیم، نمی‌توانیم در برابر هجمه‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی دشمن علیه بنیان خانواده و ارزش‌ها، مقابله مؤثر داشته باشیم.

وی افزود: حضور پررنگ نوجوانان و جوانان در این رویداد، به‌ویژه مشارکت فعال بانوان، بسیار امیدبخش است؛ چرا که بانوان می‌توانند در نقش دانش‌آموز، دانشجو، خانه‌دار یا کارمند، حتی در بستر خانه نیز به تولید محتوای اثرگذار و انقلابی بپردازند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه لرستان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر اهمیت فضای مجازی، تصریح کرد: امروز جنگ، جنگ رسانه‌ای است و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند اگر مسئولیت اجرایی نداشتند، مسئول فضای مجازی می‌شدند؛ این بیان، عمق اهمیت این میدان را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت در فضای مجازی باید همراه با بصیرت، دانش و جهت‌گیری انقلابی باشد تا بتواند در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی و جهاد تبیین نقش‌آفرین باشد.

وی از تمامی دست‌اندرکاران، برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان این رویداد ملی قدردانی کرد و تلاش آنان را گامی مؤثر در تقویت جبهه فرهنگی و رسانه‌ای انقلاب دانست.

انتهای پیام
خبرنگار:
مرضیه حافظی فر
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha