کد خبر: 4322279
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان

زنان تقویت کننده سرمایه اجتماعی هستند

ناهید پرویز پور گفت: زنان تقویت کننده و تضمین کننده سرمایه اجتماعی هستند.

ناهید پرویزپور، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، ناهید پرویزپور، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان، ۱۹ آذر در مراسم گرامیداشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر و زن در جمع استاتید و کارکنان دانشگاه ملی مهارت لرستان، ضمن تبریک میلاد سراسر نور حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (س) بعنوان نماد و الگوی عبادت و آگاهی اجتماعی، زهد و کنشگری سیاسی و عطوفت و شجاعت برای زن مسلمان و فعال در صحنه تاریخ، اظهار کرد: جامعه زنان بواسطه نقش مادری و همسری در خانواده بزرگترین ضامن سرمایه اجتماعی کشور هستند.

وی ادامه داد: زمانی که زنی موفق و با اعتماد به نفس در جامعه حضور می‌یابد و نقش‌های مهم را می‌پذیرد نه تنها خودش رشد می‌کند بلکه شبکه خانوادگی و اجتماعی پیرامون خود را هم ارتقاء می ‌دهد و در حقیقت زمانی یک زن توانمند باشد،یک خانواده و یک جامعه را توانمند خواهد ساخت.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: زنان در دنیای کنونی با پشتکار، تلاش و کوشش خستگی ناپذیر سهم بزرگی در شکل دهی به فرهنگ، علم و اقتصاد این مرز و بوم دارند.

پرویزپور با اشاره به مدیریت زنان در عرصه‌های سیاسی بیان کرد: حضور زنان در پارلمان‌ها و دولت‌ها به ایجاد سیاست‌ها و وضع قوانینی منجر می‌شود که به نفع خانواده و جامعه است چرا که به تجربه ثابت شده است در هر کشوری که زنان بیشتری در سطوح مدیریتی هستند آن کشور از ثبات و رشد اقتصادی و اجتماعی بهتری برخوردار است.

وی ادامه داد: حضور زنان در عرصه مدیریتی نه تنها یک ضرورت سیاسی بلکه ضرورت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است و بر همین اساس دولت چهاردهم با رویکرد حفظ و تقویت سرمایه های اجتماعی تلاش می‌کند تا به سهم زنان فرهیخته و توانمند در حوزه های مختلف احترام گذاشته و شرایط ورود آنان را به عرصه‌های مدیریتی فراهم آورد.

پرویز پور تصریح کرد: ما در یکسال گذشته شاهد حضور زنان در قامت وزیر، روسای سازمان‌ها، معاونین وزراء و ... هستیم و در استان لرستان هم با حضور استاندار که سابقه‌ای دیرینه در مسئولیت‌های مختلف دارند در باورمندی به ظرفیت‌های بیکران و آینده سازی مداوم زنان هم استانی دارند، با هدف ارتقاء سرمایه اجتماعی نیمی از جمعیت استان با انتصاب فرماندار، مدیران کل استانداری و دستگاه‌های اجرایی مسیر پیشرفت و اعتماد به توان علمی و عملی آنان در عرصه مدیریت‌های سیاسی را هموار کرده‌اند.

مدیرکل اجتماعی استانداری لرستان در بخش دیگری از سخنانش گفت: دانشگاه ملی مهارت مرکز تربیت نیروی کار ماهر و دانش بنیان است و در این مسیر سهم زنان از منظر استاد و پژوهشگر قابل تحسین و ستایش است.

پرویزپور افزود: در دنیای کنونی مرزهای مشاغل در حال تغییر است و انقلاب صنعتی چهارم، هوش مصنوعی و مهارت‌های نرم، آینده را رقم خواهند زد و زن ایرانی در این مسیر باید پیشرو باشد.

وی ادامه داد: دانشگاه باید در آموزش‌های خود، زنان بیشتری را به سمت رشته‌های مهارتی پیشرفته بویژه در حوزه‌های فنی و مهندسی که بطور سنتی کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند ترغیب کند.

وی تصریح کرد: میهن ما ایران اسلامی به خلاقیت، نظم و نگاه چند بعدی بانوان در حل مسائل پیچیده صنعتی و فناورانه نیاز دارد لذا دانشگاه باید بسترهای لازم را برای شکوفایی این پتانسیل‌ها فراهم آورد.

انتهای پیام
خبرنگار:
مرضیه حافظی فر
captcha