کد خبر: 4223368
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
رئیس ستاد انتخابات لرستان:

یک‌هزار و ۶۳۸ صندوق اخذ رأی در لرستان مستقر می‌شود

احسان یاوری از پیش‌بینی یک‌هزار و ۶۳۷ شعبه اخذ رأی ثابت و سیار برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در این استان خبر داد.

احسان یاوری، رئیس ستاد انتخابات لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، احسان یاوری، رئیس ستاد انتخابات لرستان امروز، ششم تیرماه با اشاره به نقشه راه انتخابات در چارچوب فرمایشات رهبر انقلاب براساس چهار مؤلفه «مشارکت»، «امنیت»، «رقابت» و «سلامت»، گفت: یک‌هزار و ۶۳۷ شعبه اخذ رأی ثابت و سیار برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد هزار و ۲۰ شعبه ثابت و ۶۱۸ شعبه سیار است، افزود: بیشترین شعب اخذ رأی در حوزه خرم‌آباد با ۳۵۷ و کمترین نیز مربوط به شهرستان معمولان با ۴۰ شعبه است.

رئیس ستاد انتخابات لرستان با اشاره به مشارکت ۲۵ هزار نیروی اجرایی در برگزاری انتخابات، گفت: چینش عوامل سر صندوق به بهترین شکل ممکن در زمان‌بندی ارائه شده انجام شد.

یاوری با بیان اینکه در هر شعب اخذ رأی نماینده نامزد‌های انتخاباتی حضور خواهند داشت، افزود: ستاد‌های مرکزی نامزدها، مسئولان ستاد را به وزارت کشور معرفی و از طرف وزارت کشور مسئولان ستاد استانی و شهرستانی  به ستاد انتخابات استان معرفی و از سوی این مجموعه اسامی در اختیار فرمانداران قرار گرفته و در نهایت از این مسیر، نماینده هر نامزد سر هر صندوق رأی حاضر خواهد شد.

وی با بیان اینکه در انتخابات احراز هویت الکترونیکی است، گفت: اخذ رأی در سراسر کشور به‌صورت دستی است و رأی‌گیری صرفاً با شناسنامه و یا کارت ملی انجام خواهد شد.

انتهای پیام
captcha