به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، سعید پورعلی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان اظهار کرد: ساعت ۱۲ و ۴۰ دقیقه عصر شنبه، ۲۴ خردادماه، مجموعه صنعتی فردا موتورز و بخشهایی از سولههای مرکز خدمات جهادکشاورزی اشترینان مورد حمله اسرائیل قرار گرفت.
وی افزود: تاکنون ۳۲ نفر در این حادثه مجروح شدند که ۱۰ نفر خدمات سرپایی دریافت کرده و از بیمارستان مرخص و مابقی بستری هستند، ضمن اینکه احتمال تغییر این آمار نیز وجود دارد.
معاون استاندار لرستان با بیان اینکه یک نفر نیز در این عملیات به شهادت رسیده است، ادامه داد: پس از این حادثه برای کنترل آتشسوزیهای این حمله آتشنشانیهای بروجرد و دورود و یک تیم از شهرستان ملایر برای اطفا به محل اعزام شدند.
پورعلی گفت: انتظار میرود مردم به شایعات فضای مجازی در خصوص مکانهای مورد حمله توجه نکرده و اخبار را از منابع رسمی پیگیری کنند.
انتهای پیام