کد خبر: 4282540
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۱
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان بیان کرد:

استقبال گسترده دانش‌آموزان لرستانی از طرح حفظ جزء 30 قرآن

سید عیسی سهرابی با اشاره به استقبال گسترده دانش‌آموزان از طرح حفظ جزء 30 قرآن، اظهار کرد: در مجموع چهار هزار و ۲۱۷ دانش‌آموز شامل دو هزار و ۳۲۶ پسر و هزار و ۷۹۱ دختر موفق به حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم شدند که نشان‌دهنده ظرفیت عظیم قرآنی در سطح استان است.

سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، امروز ۲۴ اردیبهشت ماه، در آیین اختتامیه طرح حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم ویژه دانش‌آموزان لرستان، با اشاره به استقبال گسترده دانش‌آموزان از این طرح، اظهار کرد: در مجموع چهار هزار و ۲۱۷ دانش‌آموز شامل دو هزار و ۳۲۶ پسر و هزار و ۷۹۱ دختر موفق به حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم شدند که نشان‌دهنده ظرفیت عظیم قرآنی در سطح استان است.

وی با تأکید بر استعدادهای بالای قرآنی در لرستان افزود: بیش از ۲۰۰ نفر از دانش‌آموزان شهرستان سلسله در این طرح مشارکت داشته و اکنون حافظ جزء ۳۰ قرآن هستند. حضور هم‌زمان والدین با فرزندان در مسیر حفظ قرآن، نشان‌دهنده بسترسازی مطلوب نظام تعلیم و تربیت برای نقش‌آفرینی مؤثر خانواده‌هاست.

سهرابی گفت: شهرستان سلسله به عنوان دبیرخانه و مجری اصلی این طرح انتخاب شد که نشان از ظرفیت‌های ویژه این شهرستان در عرصه فعالیت‌های قرآنی دارد. در چارچوب مأموریت‌های کلان استان، اجرای راهبردهای قرآنی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و از تمامی دست‌اندرکاران اجرای این طرح تقدیر می‌کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به سه راهبرد کلیدی برای تداوم این مسیر گفت: نخست، جذب مشارکت خانواده‌هاست که رکن اساسی در تربیت محسوب می‌شوند. دوم، توانمندسازی معلمان در مهارت‌های آموزشی و سوم، استفاده از روش‌های نوین و فناوری‌های متناسب با ذائقه دانش‌آموزان است، چراکه با شیوه‌های سنتی نمی‌توان پاسخگوی نیازهای امروز بود.

در ادامه این مراسم، فرزاد نظری، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان سلسله، بیان کرد: کلام خداوند در قالب حروف جلوه‌گر شده و جان می‌گیرد. قرآن، دریچه‌ای به سوی توحید و تربیت الهی است.

همچنین رسولی، معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان نیز ضمن تجلیل از فعالیت‌های دارالقرآن شهرستان سلسله، گفت: این دارالقرآن یکی از مراکز نمونه در سطح استان است و در پایان این دوره‌ها، گواهینامه حفظ قرآن به شرکت‌کنندگان اعطا خواهد شد.

در پایان این مراسم از نخبگان قرآنی و دانش‌آموزان موفق در حفظ جزء سی‌ام قرآن کریم تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام
captcha