کد خبر: 4280080
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
مدیرکل بنیاد شهید لرستان:

ایثارگران نخبه و توانمند به جامعه معرفی شوند

محمدولی قنبری با بیان اینکه معلمان الگوی ایثار و فداکاری هستند، گفت: نظام آموزشی موظف است ایثارگران نخبه و توانمند را به جامعه معرفی کند.

تجلیل از ایثارگزان نخبهبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، مراسم تجلیل از اساتید شاهد و ایثارگر، جواد قاسمیان و علی غلامی‌فرد، روز گذشته، ۱۳ اردیبهشت‌‌ماه با حضور محمدولی قنبری، مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران لرستان، برگزار شد.

محمدولی قنبری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان در مراسم تجلیل از اساتید شاهد و ایثارگر لرستان، با گرامیداشت روز معلم به ظرفیت ایثارگران اشاره کرد و گفت: معلمان الگوی ایثار و فداکاری هستند.

وی با بیان اینکه نظام آموزشی موظف است ایثارگران نخبه و توانمند را به جامعه معرفی کند، افزود: امروزه مسائل و مشکلات اجتماعی و اقتصادی به نظام آموزشی ورود پیدا کرده است و باید در این راستا چاره‌اندیشی شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران از برنامه‌های فرهنگی و آموزشی برای جامعه ایثارگر استقبال می‌کند.

انتهای پیام
captcha