به گزارش ایکنا از لرستان، امیرعلی حیدر امیری، مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانهای عصر یکشنبه، 25 آذرماه در نشست هیئت اندیشهورز دومین کنگره ملی شهدای لرستان که در هتل لاله خرمآباد برگزار شد، با اشاره به اینکه هر ساله شاهد برگزاری کنگرهها و جشنوارهها و همایشهای زیادی در سطح استان هستیم، گفت: کنگره و همایشی که جریانساز نباشد ارزش چندانی ندارد بنابراین باید تلاش کنیم این قبیل کنگرهها و همایشها منجر به جریانسازی و فرهنگسازی شود.
وی به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر ضرورت جهاد تبیین اشاره کرد و افزود: بخش اعظم جهاد تبیین بیان کردن واقعیتها و شناساندن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و برنامههایش به نسل جدید است که در این زمینه میطلبد با جهاد تبیین نسل جوان جامعه را با دفاع مقدس و فرهنگ جهاد و شهادت آشنا کنیم.
این تحلیلگر مسائل سیاسی غرب آسیا با بیان اینکه در استان لرستان از سوی سپاه و برخی نهادها، سازمانها و ادارت اقدامات خوبی در زمینه جهاد تبیین انجام شده اما کافی نیست، اضافه کرد: ما وظیفه داریم نسل جوان جامعه را با جهاد تبیین با سبک زندگی شهدا و فرماندهان جوان شهید دوران دفاع مقدس آشنا کنیم.
امیری با بیان اینکه استان لرستان شش هزار و 563 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که به نسبت جمعیت استان یک آمار بالاست، ادامه داد: برگزارکنندگان کنگره ملی شهدای لرستان باید شهیدانه زندگی کرده باشند تا قدر شهدا را بدانند و بتوانند شهدا را به جامعه معرفی کنند.
وی خواستار اضافه شدن یکسری کلیدواژهها ازجمله «شهیدانه زندگی کردن»، «شهیدوار» و «شهیدگونه» به فرهنگ عامه مردم با استفاده از ظرفیت رسانههای نوشتاری و شنیداری شد و گفت: مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانهای آمادگی دارد در زمینه تهیه کتابهای صوتی شهدای استان با ستاد کنگره ملی شهدای لرستان همکاری لازم را داشته باشد.
مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانهای بر ضرورت استفاده از ظرفیت رسانههای دیداری در راستای مردمیسازی فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد و افزود: در این راستا نیاز است هر خانواده شهید یک کانال و گروه به نام شهید خودش در پلنفرمهای داخلی داشته باشد تا نام شهدا برای همیشه در جامعه زنده بماند.
وی با بیان اینکه کنگره ملی شهدا باید مردمی باشد و علاوه بر خانوادههای معظم شهدا اقشار مختلف مردم هم بتوانند در این کنگره حضور داشته باشند، اظهار کرد: در این راستا میتوان کنگره شهدا را از سالنهای همایش خارج و آن را به صورت عمومی و در قالب برپایی غرفهها و موکبهایی برای خانواده شهدا و در یک مکان باز مثل بلوار شهدا یا بوستانهای سطح شهر برگزار کرد تا هر خانواده شهید بتواند شهید خود را به مردم معرفی کند.
مدیر مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانهای نبود شهرک شهدا و شهید شهر در لرستان را یک ضعف دانست و خواستار آن شد با توجه به اینکه لرستان یک استان شهیدپرور است و شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرده در این زمینه اقدامات لازم انجام بگیرد.
انتهای پیام