به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، مجید سوری، رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، گفت: جلسه مصاحبه اعطای مجوز تأسیس مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان لرستان با حضور اعضای مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت امروز، ۱۰ تیرماه در سالن شهید حیدریان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد.
وی افزود: در این جلسه شش نفر از اعضای دو مؤسسه از کوهدشت و خرمآباد که درخواست تأسیس مؤسسه داده بودند، مورد مصاحبه قرار گرفتند که اخذ موافقتنامه اصولی و پروانه فعالیت پس از تأیید هیئت رسیدگی صدور مجوز توسط ستاد(معاونت قرآن و عترت) انجام میگیرد.
لازم به ذکر است، در حال حاضر تعداد ۴۱ مؤسسه قرآنی در سطح استان فعالیت میکنند که با اخذ مجوز این دو مؤسسه، به ۴۳ مورد افزایش مییابند.
انتهای پیام