کد خبر: 4224733
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۹
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان:

بی‌تفاوتی نسبت به انتخابات باعث خدشه‌دار شدن آینده کشور می‌شود

فرهاد فرامرزیان با بیان اینکه رئیس جمهور باید دارای برنامه مدون و قابل پیاده‌سازی باشد، گفت: بی‌تفاوت بودن نسبت به انتخابات باعث خدشه‌دار شدن آینده کشور در سطح ملی، فراملی و بین‌المللی می‌شود.

فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاددانشگاهی واحد لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد لرستان، فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان امروز، ۱۳ تیرماه در نشست سیاسی، اجتماعی با موضوع «انتخاب اصلح از نگاه دانشجویان» که به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی لرستان و همکاری خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا در سالن جلسات جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: دانشجویان و جوانان مغز متفکر و کنشگران سیاسی و اجتماعی جامعه اسلامی و نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شوند.

وی به تأثیر بالای مشارکت هر چه بیشتر مردم در مرحله‌ دوم انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: هر چقدر میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری بیشتر شود امنیت، جایگاه و اقتدار نظام جمهوری اسلامی در سطح بین‌الملل نیز بیشتر خواهد شد.

فرامرزیان با بیان اینکه قهر کردن با انتخابات و حاضر نشدن پای صندوق‌های رأی باعث می‌شود هژمونی و اقتدار کشور در منطقه و خاورمیانه زیر سؤال برود، اظهار کرد: الان خیلی از کشورها نگاهشان به جمهوری اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری بوده و اینکه چه کسی رئیس جمهور خواهد شد.

وی افزود: اتفاق خوب در کشور با حضور جوانان و دانشجویان عزیز در کنار سایر مردم در پای صندوق‌های رأی رقم خواهد خورد و این اتفاق خوب با انتخاب خوب و فرد اصلح کامل خواهد شد.

فرامرزیان به معیارها و ویژگی‌های رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور باید یک فرد انقلابی دارای نگاه به داخل، توانایی جوانان و نخبگان، امنیت و جبهه مقاومت بوده و در راستای منویات و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، کشور را اداره کند.

وی افزود: رئیس جمهور باید دارای برنامه آن هم مدون بوده که قابل پیاده‌سازی باشد و بتواند شاکله نظام جمهوری اسلامی را نگه دارد و این برنامه‌ آینده و ثبات ما را به‌عنوان یک قدرت نوظهور در منطقه حفظ کند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه رئیس جمهور باید شفاف باشد، ادامه داد: برخی اظهار نظرها باعث شده دو دستگی بین مردمی که می‌خواهند رأی بدهند به وجود بیاید، نوع صحبت، گفتار و تصمیم‌های رئیس جمهور در سیاست ملی و سیاست بین‌المللی بسیار تأثیرگذار است.

وی خطاب به دانشجویان اظهار کرد: از شما این توقع می‌رود با توجه به ارتباطاتی که با همسالان و همنوعان خود دارید، افرادی را که تاکنون تصمیم به شرکت انتخابات ندارند، متقاعد کنید که در این انتخابات شرکت کنند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: رئیس جمهوری که با میزان آرای بالا به‌عنوان منتخب کشور معرفی شود، می‌تواند در سطح بین‌الملل به واسطه این پشتوانه مردمی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد و از حق ملت و نظام جمهوری اسلامی دفاع کند.

انتهای پیام
captcha