گزینش‌گران سعه‌صدر را در ارتباط با مردم مدنظر داشته باشند
کد خبر: 3870143
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۶

گزینش‌گران سعه‌صدر را در ارتباط با مردم مدنظر داشته باشند

گروه اجتماعی ــ معاون استاندار لرستان با بیان این‌که گزینش حق‌الناس است و گزینش‌گران باید مواظب باشند حقی از کسی ضایع نشود،گفت: گزینش‌گران باید سعه‌صدر را در ارتباط با مردم مدنظر داشته باشند.

گزینش‌گران سعه‌صدر را در ارتباط با مردم مدنظر داشته باشندبه گزارش ایکنا از لرستان، محمود ثمینی، معاون سیاسی ـ امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان سه‎شنبه، هفدهم دی در گردهمایی گزینش‌گران لرستان در محل استانداری لرستان، اظهارکرد: گزینش‌گران علاوه‌بر رعایت اصول تعریف شده، سعه‌صدر را در ارتباط با مردم مدنظر داشته باشند چراکه گزینش حق‌الناس است و باید مواظب باشید حقی از کسی ضایع نشود.

وی تصریح کرد: در گزینش افراد باید وارد مسائل شخصی، گروهی، جناحی و دسته‌ای افراد نشویم به‌گونه‌ای گزینش کنیم که بهترین افراد چه از لحاظ توانایی‌های علمی و چه اخلاقی وارد چرخه نظام شوند. توسعه و پیشرفت نظام به انتخاب این افراد بستگی دارد.

ثمینی ضمن اشاره به این‌که ملاک و میزان انتخاب، حال فعلی افراد است، افزود: اگر گذشته هر کس را کنکاش کنیم ممکن است موردی پیدا شود هیچ‌کس معصوم و صد در صد مبرا از گناه نیست آن مورد اگر جزئی بوده و خلاف موازین نظام نباشد، مشکلی ندارد در گزینش به‌گونه‌ای عمل کنیم که حقوق مردم رعایت شود از طرف دیگر هم افرادی‌که وارد سیستم اداری می‌شوند حقوق مردم را ضایع نکنند.

معاون استاندار لرستان با بیان این‌که در مصاحبه هدف شناخت است نه محاکمه، اضافه کرد: مصاحبه افراد به دو دلیل انجام می‌شود اول بررسی شرایط تخصصی و دوم اطلاع از زوایای پنهانی که مدنظر است بنا بر محاکمه افراد نیست و با برخورد درست، به مردم آرامش و اطمینان دهید همچنین نباید از شخص گزینش‌شونده ذهنیت منفی داشت بایستی بی‌طرفانه اصول مصاحبه را رعایت کرد.

وی درباره خصوصیات افرادی‌که وارد چرخه ادارات می‌شوند، عنوان کرد: گزینش‌گران نقش تسهیل‌گر و مراقبت‌کنندگی را نیز بر عهده‌دارند و باید در نظر داشته باشند افرادی‌که وارد چرخه ادارات می‌شوند علاوه‌بر خدمتگزاری، تعهد و تدین، بر کارآمدی سیستم اداری دولت و نظام بیفزایند.

ثمینی تأکید کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پس‌از گذشت ۴۰ سال آزمایش‌های بزرگی را پشت سر گذاشته و به مرحله‌ای از علم و دانش رسیده‌ایم که دشمنان نظام نمی‌توانند دانشی را در انحصار خود نگهدارند. این خودکفایی را فرزندان نظام با رسیدن به فناوری و علم روز دنیا به دست آورده‌اند و باید در نظر داشته باشیم گزینش صحیح در انتخاب افراد و کارآمدی نظام مؤثر بوده است.

گزینش‌گران پاسخگوی وجدان خود و جامعه باشند

اسد عبداللهی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان نیز در این جلسه، ضمن تسلیت به‌مناسبت شهادت مظلومانه سپهبد حاج قاسم سلیمانی، اظهارکرد: استراتژی کلی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی‌بر مبارزه با ظلم است و این امر استمرار خواهد داشت.

وی تصریح کرد: هیئت‌های گزینش وظایف بسیار سنگینی بر عهده دارند که سختی آن با اجرای عدالت هم‌تراز است. در انجام وظایف، آیات و روایات را سرلوحه کار خود قرار دهید تا از هرگونه لغزش مبرا باشید.

عبداللهی خاطرنشان کرد: اگر هدف در جامعه توسعه باشد، چه از لحاظ سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باید سازوکار مناسب را برای توسعه فراهم کنیم. یکی‌از اصلی‌ترین ابزارهای توسعه مردم هستند. اگر مردم توسعه نیافته باشند، اجرای این فرآیند با مشکل مواجه خواهد شد.

معاون استاندارلرستان  با اشاره به این‌که ساختار فرهنگی حاکم بر جامعه باید متناسب با آن جامعه باشد، افزود: در سطح خرد اگر یک اداره یا نهاد دولتی را در نظر بگیریم نیروهایی که وارد سیستم ادارات می‌شوند باید شرایط توسعه‌یافتگی را داشته باشند که انتخاب این افراد برعهده گزینش گران است.

وی ضمن اشاره به سیاست‌های کلی نظام در انتخاب افراد بر اساس توانمندی‌های علمی، دانش، نظم، باورهای دینی، اعتقاد به نظام و قانون، افزود: گزینش‌گران سیاست‌های نظام را در اجرای وظایف مدنظر و آن‌ها را ملاک انتخاب افراد قرار دهند که این موضوع به توسعه نظام خواهد انجامید.

عبداللهی اضافه کرد: همچنین رعایت اخلاق باید معیار گزینش‌گر و گزینش‌شونده باشد. در کشورهایی که اخلاق‌مدار هستند، میزان تخلف و ارتکاب جرم در جوامع آن‌ها بسیار پایین‌تر است.

عبداللهی با اعلام این‌که رضایت جامعه از گزینش‌گران بسیار مهم است، عنوان کرد: گزینش‌گران پاسخگوی وجدان خود و جامعه باشند وقتی پای منافع شخصی به میان می‌آید باید قانون را ملاک قرار دهیم تا حق کسی ضایع نشود.

انتهای پیام
captcha