مدیرعامل مؤسسه قاریان و حافظان استان یزد از برگزاری چهارمین دوره انتخابات اعضای هیئتمدیره و بازرس این مؤسسه و همچنین تغییر مدت زمان عضویت در هیئتمدیره در قالب مجمع عمومی عادی و فوقالعاده خبر داد.
محمدحسن محتاجالله، پیشکسوت قرآن کریم در استان یزد که با تربیت شاگردان زیادی در رشتههای مختلف قرآنی منشأ خدمات ارزندهای برای دیار دارالعباده شده، 27 مردادماه دار فانی را وداع گفت.
محمدرضا بابایی با اشاره به اینکه قرآن کریم چراغ راه و نقطه اتکای آزادگان در روزهای سخت اسارت بود گفت: انس با قرآن کریم در زندانهای بعثی، تنها پناهگاه و مایه آرامش اسرا بود.
کرسی «تلاوت تا تأمل در قرآن کریم» به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان یزد، با بیان حجتالاسلام فهیمنیا و تلاوت امیرعباس مزیدی امروز، هفتم مردادماه در مرکز تشخیص طبی این نهاد برگزار شد.
سعید غفاریان از کسب ۵۴ رتبه برتر دانشآموزی و افتخارآفرینی پنج نفر از فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه یک یزد در مسابقات «قرآن، عترت و نماز» استان خبر داد.