به گزارش خبرنگار ایکنا از لرستان، قدرتالله ولدی، معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد، ۲۵ آبان، در جلسه شورای فرهنگ عمومی بروجرد که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در دفتر امام جمعه بروجرد برگزار شد، گفت: بر اساس هماهنگی به عمل آمده و همزمان با ایام فاطمیه، روز پنج شنبه ۲۹ آبان ماه، شهرستان بروجرد میزبان شهدای گمنام خواهد بود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد گفت: بر این اساس، مراسم استقبال از شهدا، عصر روز پنجشنبه در ورودی بروجرد برگزار و مراسم شبی با شهدا نیز در حسینیه ثارالله(ع) سپاه ناحیه بروجرد برگزار خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج مستضعفان نیز گفت: هفته بسیج فرصت مناسبی برای تجلیل از ایثارگریهای بسیجیان است که در همه عرصه ها حضوری موفق و تأثیرگذار داشتهاند.
ولدی افزود: با برنامهریزی انجام شده، برنامههای گسترده و متنوعی در این شهرستان برگزار خواهد شد.
در این نشست، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از زحمات و تلاشهای رئیس و اعضای شورای فرهنگ عمومی استان در خصوص برگزاری منظم جلسات و پیگیری مصوبات تجلیل کرد.
شورای فرهنگ عمومی لرستان در هفته فرهنگ عمومی موفق به کسب عنوان برتر در میان شورای فرهنگ عمومی کشور شد.
انتهای پیام