کد خبر: 4310007
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
نماینده ولی‌ فقیه در لرستان خبر داد

نظارت ۱۸۶ روحانی بر ذبح شرعی در لرستان

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی از روحانیونی که در استان بر ذبح شرعی و حلیت فرآورده‌های دامی نظارت دارند قدردانی کرد و گفت: در لرستان ۱۸۶ روحانی ناظر، از جمله ۱۸ ناظر ثابت و حدود ۵۶ ناظر ذخیره در این زمینه فعالیت دارند که این نشان‌دهنده اهتمام جدی به رعایت اصول شرعی در ذبح دام‌هاست.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌ فقیه در لرستان، امروز 19 مهرماه، در دیدار مدیرکل و کارکنان اداره‌کل دامپزشکی لرستان، با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی فعالان این مجموعه، گفت: مجموعه دامپزشکی یکی از ارکان اصلی تأمین و ارتقای سلامت جامعه و در خط مقدم حفظ امنیت غذایی مردم قرار دارد.

وی با اشاره به حجم گسترده فعالیت‌های دامپزشکی در استان لرستان اظهار کرد: براساس آمار، تنها در بخش واکسیناسیون طیور صنعتی، بیش از صد میلیون مورد در طول سال انجام می‌شود که این رقم به‌خوبی نشان‌دهنده حجم سنگین کار و تلاش این مجموعه است.

شاهرخی با تأکید بر جایگاه دامپزشکان در صیانت از سلامت جامعه، افزود: مردم با اعتماد کامل به مجموعه دامپزشکی، از فرآورده‌های دامی مانند گوشت قرمز، گوشت سفید، طیور و آبزیان استفاده می‌کنند و این اعتماد، سرمایه‌ای گران‌بهاست که باید حفظ و تقویت شود.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان تصریح کرد: کار دامپزشکی، پیشگیری از بروز بیماری‌هاست و از آنجا که دام‌ها نیز همچون سایر موجودات زنده دچار بیماری می‌شوند، اگر در این حوزه غفلت شود، آسیب‌های آن جبران‌ناپذیر خواهد بود. از این‌رو فعالیت در این عرصه، کاری خداپسندانه و دارای اجر معنوی است.

وی با اشاره به اهمیت نظارت شرعی بر ذبح دام‌ها گفت: در بازار جهانی امروز، گوشت‌های حلال که براساس ضوابط شرعی ذبح می‌شوند، مشتریان بیشتری دارند و این امر نشان می‌دهد که رعایت احکام اسلامی در ذبح دام، می‌تواند عاملی برای جلب اعتماد عمومی و افزایش صادرات باشد.

شاهرخی با قدردانی از همکاری مجموعه دامپزشکی با گروه‌های مردمی و خیرین در ایام مذهبی، بیان کرد: هم‌افزایی این مجموعه با نهادهای دینی در امر ذبح شرعی و توزیع گوشت‌های قربانی میان نیازمندان، اقدامی ارزشمند و اعتمادآفرین است که باید تداوم یابد.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان با اشاره به ظرفیت‌های بالای لرستان در حوزه دامپروری و کشاورزی افزود: اگر زیرساخت‌ها، تجهیزات و امکانات لازم برای فعالان این عرصه فراهم شود، کشور در زمینه تأمین گوشت قرمز از واردات بی‌نیاز خواهد شد و در عین حال، تولید افزایش یافته، اشتغال رونق می‌گیرد و آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری و حاشیه‌نشینی کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: ایجاد و تقویت زیرساخت‌های تولیدی و تجهیز آزمایشگاه‌های دامپزشکی اقدامی بسیار ضروری است و مسئولان باید با حمایت از این بخش، زمینه حضور پررنگ‌تر کشور را در بازارهای جهانی گوشت حلال فراهم کنند.

شاهرخی همچنین از روحانیونی که در استان بر ذبح شرعی و حلیت فرآورده‌های دامی نظارت دارند قدردانی کرد و افزود: در استان لرستان ۱۸۶ روحانی ناظر، از جمله ۱۸ ناظر ثابت و حدود ۵۶ ناظر ذخیره در این زمینه فعالیت دارند که این نشان‌دهنده اهتمام جدی به رعایت اصول شرعی در ذبح دام‌هاست.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان در پایان بر ضرورت توجه به بعد فرهنگی خانواده‌های کارکنان دامپزشکی تأکید کرد و گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی برای خانواده‌ها و فرزندان کارکنان امری ارزشمند است که باید حفظ و تقویت شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های مدیرکل و مجموعه کارکنان دامپزشکی استان اظهار کرد: از زحمات تمامی خادمان این عرصه که با تعهد، دقت و مسئولیت‌پذیری در خدمت سلامت جامعه و امنیت غذایی مردم هستند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

 

انتهای پیام
captcha