کد خبر: 4293508
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۹
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان:

ولایت، بزرگ‌ترین سرمایه برای جبهه مقاومت و انقلاب است

فرهاد فرامرزیان در مراسم گرامیداشت سه تن از شهدای لرستانی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با بیان اینکه همه ما باید سرباز ولایت باشیم، گفت: در حال حاضر ولایت بزرگ‌ترین سرمایه و پشتوانه برای جبهه مقاومت و انقلاب اسلامی است و همه ما باید برای تقویت این جبهه دست به دست هم بدهیم.

فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاد دانشگاهی لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان و قرارگاه جهاد فرهنگی این نهاد، مراسم گرامیداشت سه شهید «محمود زینیوند»، «سید هادی سهرابی» و «رضا دریکوند» از شهدای لرستانی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، امروز ۱۸ تیرماه، به میزبانی منزل پدری شهید محمود زینیوند برگزار شد.

در این مراسم فرهاد فرامرزیان، رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اینکه به جهت تکریم از خانواده معظم شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به نمایندگی از جامعه دانشگاهی استان، مراسم گرامیداشت شهیدان سید هادی سهرابی، رضا دریکوند و محمود زینی‌وند امروز برگزار شده است، گفت: اگر این شهدا نبودند ما امنیت نداشتیم و اگر شهدا نبودند درخت انقلاب اینگونه تنومند نمی‌شد، ما باید قدردان خانواده شهدا باشیم، شهدایی که از بالاترین سرمایه زندگی خود، یعنی جانشان گذشتند تا ما بتوانیم انقلاب اسلامی را ۴۷ سال تنومند نگه‌داریم.

وی ادامه داد: دشمنان دنبال تضعیف جمهوری اسلامی هستند اما به لطف خداوند مردم در این جنگ ۱۲ روزه نشان دادند که در هر شرایطی پشت نظام و حکومت خود می‌ایستند.

فرامرزیان اضافه کرد: یکی از مؤلفه‌های قدرت، ملت است و مردم در این ۱۲ روز نشان دادند که پشتوانه خوبی برای حاکمیت بوده و پشت سر ولایت فقیه هستند.

وی با بیان اینکه همه ما باید سرباز ولایت باشیم، تصریح کرد: در حال حاضر ولایت بزرگ‌ترین سرمایه و پشتوانه برای جبهه مقاومت و انقلاب اسلامی است و همه ما باید برای تقویت این جبهه دست به دست هم بدهیم.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان یادآور شد: جمهوری اسلامی طی ۴۷ سال گذشته موفق و پیروز و سربلند بوده که به واسطه خون شهدا و خانواده‌های بزرگ آنهاست و ما نیز به پاس احترام این شهدا باید تمام قد از جایگاه ولایت و حاکمیت جمهوری اسلامی دفاع کنیم.

امین آزادبخت، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان

ادامه دهنده راه شهدا در جبهه فرهنگی و علمی هستیم

همچنین در این مراسم امین آزادبخت، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اینکه مراسم با حضور جمعی از مسئولان دانشگاهی به نمایندگی از جامعه دانشگاهی و مسئولان فرهنگی و نظامی لرستان با هدف بیعت با آرمان این شهدا برگزار شده است، بیان کرد: اینجا جمع شده‌ایم که قول دهیم در جبهه فرهنگی و علمی راه شهدا را ادامه دهیم.

وی با اشاره به تشکیل و راه‌اندازی قرارگاه جهاد فرهنگی ذیل معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان، گفت: در قالب این قرارگاه بیش از ۳۰۰ خبر در خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا در تبیین وضع موجود از دیدگاه‌های مختلف کار شده و در کنار آن سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی لرستان نیز کار تولید محتوا را در پیش گرفته و بیش از ۳۰۰ قطعه هنری با استخراج از مباحث علمی تولید شده است.

آزادبخت ادامه داد: همچنین در ذیل این قرارگاه سوگواره ملی فرهنگی هنری «مَحرمِ مُحرم» با رویکرد دفاع از وطن و همبستگی ملی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با سه شعار «ایران امام حسین(ع) همیشه پیروز است»، «ما ملت امام حسینیم» و «هیهات من الذله» در چهار بخش عکس، پادکست، تایپوگرافی و پوستر برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان

وظیفه اول و اساسی ما ادب نسبت به خانواده شهداست

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان، در این مراسم با اشاره به اینکه از قداست شهید بازگو کردن همین یک مورد بس است که به محض چکیدن اولین قطره خون آنها تمام گناهانشان بخشیده شده و در زمره شفاعت کنندگان روز قیامت قرار می‌گیرند، گفت: وظیفه اول و اساسی ما ادب نسبت به خانواده شهداست تا اینکه بدانند شهدای آن‌ها در کنارشان حاضر و از فیض ربوبی بهره‌مند هستند.

وی ادامه داد: امیدواریم خداوند متعال به ما این توفیق را بدهد که در مسیر شهدا گام بگذاریم؛ مسیری که مجاهدت و حمایت از میهن ایران اسلامی، میهن امام رضا(ع) و میهنی که منتسب به امام زمان(عج) است.

محسن رشیدی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان

وظیفه ما رساندن پیام شهدا به گوش جهانیان و نسل جوان است

در ادامه نیز محسن رشیدی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع دانش‌آموزان و معلمین در سال ۱۴۰۰ که فرمودند یاد و پیام شهدا را همیشه باید در جامعه تداعی کنیم، اظهار کرد: یاد شهدا همین جلساتی است که برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یاد شهدا کمتر از شهادت نیست اما انتقال پیام شهدا مهم‌تر است، گفت: در جریان کربلا ۷۲ تن از یاران امام حسین(ع) به همراه ایشان به شهادت رسیدند که اگر حضرت زینب(ع) پیام عاشورا را به ما نمی‌رساند امروز خبری از کربلا نداشتیم؛ بنابراین همه ما وظیفه داریم پیام این شهدا را به گوش مردم و نسل امروز و فردا برسانیم. این امر، باعث می‌شود فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت زنده مانده و به نسل آینده انتقال یابد.

رشیدی ادامه داد: اگر اتفاقات ۸ ساله دفاع مقدس نبود امروز چنین شهدایی تقدیم نمی‌کردیم. پس پیام دفاع مقدس به گوش جوانان ما رسیده است که حاصل آن حضور شهید حججی در کنار شهید همدانی است ونشان می‌دهد موج جهاد و شهادت و ایثار دفاع مقدس به امروز رسیده که امیدواریم به آیندگان ما نیز برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا غلامی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان

امروز نماد عزت و اقتدار در دستان خانواده‌های شهداست

در ادامه نیز حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا غلامی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان، بیان کرد: هدیه ۹۱ شهید از جغرافیای لرستان طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ولایت‌پذیری و ولایت‌مداری را نشان می‌دهد. 

وی افزود: این شهدا پرچم را برداشته و به دنیا ثابت کردند که ملت بزرگ ایران اسلامی با فرماندهی معظم کل قوا همچنان در وسط میدان است. یکی از وظیفه‌های ما سرکشی به خانواده‌های شهداست.

جابر انصاری رئیس دانشگاه آزاد لرستان

جهاد علمی وظیفه امروز دانشگاه‌هاست

همچنین جابر انصاری، رئیس دانشگاه آزاد لرستان، با اشاره به اینکه امروز مطمئناً وظیفه ما سنگین‌تر از گذشته است، گفت: شهدا چراغ راه ما هستند و اینکه امروز در محضر خانواده شهدا هستیم از باب یادآوری است تا یادمان نرود چه خون‌ها داده‌ایم که این فضا برای انجام کار در اختیار ما باشد.

وی با اشاره به اینکه هرکدام از ما عهد می‌بندیم در دفاع از آرمان‌ها، خون شهدا و وطن به درستی به وظایف خود عمل کنیم، تصریح کرد: امروز دانشگاه‌ها در جهت جهاد علمی وظیفه دارند که جدی‌تر کار کنند، طبق منویات مقام معظم رهبری خیزش علمی باید مورد توجه دانشگاه‌ها قرار بگیرد، ما با شهدا عهد می‌بندیم تا آخر در این مسیر ایستاده‌ایم و از حمایت از امام خود دست نخواهیم کشید.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید هادی سهرابی نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان

حماسه و عرفان دو بعد ماندگاری نهضت عاشورا هستند 

در ادامه نیز حجت‌الاسلام هادی سهرابی، برادر شهید مهدی سهرابی با اشاره به اینکه مردم لرستان و خرم‌آباد در این ایام نسبت به شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و خانواده‌های آنها عنایت خاصی نشان دادند و در مراسم تشییع و دیگر مراسم‌ها شور و شعف خاصی را ایجاد کردند، اظهار کرد: هر یک از این شهدا مطمئناً برای خانواده‌هایشان عزیز بودند اما امروز عزیز خدا، ملت ایران و مردم شریف استان شدند.

وی با اشاره به اینکه زبان از وصف مقام و منزلت شهادت و شهید قاصر است، گفت: در قرآن خداوند در رابطه با جهاد در راه خدا که منتهی به شهادت می‌شود آیات متعددی دارد. خداوند به شهید بعد از شهادت مقامی داده که می‌تواند در عالم دنیا نیز تصرف کند و طبق آیات نزد خداوند روزی داده می‌شوند.

سهرابی با اشاره به اینکه خداوند در قرآن فقط یک جا حاضر به معامله با انسان شده که آن نیز در رابطه با جهاد است، ادامه داد: انسانی که حاضر است جان خود را برای خداوند بدهد خداوند بهشت را به او می‌دهد. راهی که خداوند می‌خواهد شما را از عذاب دردناک نجات دهد، ایمان و جهاد در راه خدا است.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان با اشاره به اینکه شهادت یک چیز اتفاقی نیست بلکه یک فیض و لطف خاص از جانب حضرت حق است که شامل برخی از بندگانش می‌شود، بیان کرد: علت ماندگاری عاشورا دو بُعد حماسه و عرفان است، در زیارت عاشورا می‌خوانیم خدایا روزی ما کن خون خواه امام حسین(ع) به همراه امام زمان(عج) باشیم، امام رضا(ع) هم فرمود بگویید یا ابا عبدالله کاش ما هم همراه شما بودیم و به این فیض عظیم دست پیدا می‌کردیم، اینکه آرزو می‌کنیم با شهدای کربلا باشیم و در زیارات می‌خواهیم که خون خواه امام حسین(ع) باشیم، مسیری است که ائمه اطهار برای ما ترسیم کرده‌اند.

سهرابی با اشاره به اینکه شهدا کسانی هستند که آمادگی معنوی را برای لقاءالله داشته باشند، گفت: اصحاب امام حسین(ع) این دو بال را داشتند و توانستند با ایشان بمانند و او را نصرت کنند، بنابراین جان بر کفی، حماسه و آمادگی برای لقاء پروردگار شروط یاری با امام حسین(ع) است که شهدای ما این دو ویژگی را داشتند.

آگاهی بخشی و بصیرت افزایی بخشی از برکات شهدا است 

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی گراوند، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان، در ادامه این مراسم گفت: شهدای بزرگوار کارشان تقویت همبستگی ملی، انسجام، وحدت و بسترسازی متفاوت و البته نقش‌آفرینی در تحقق زود هنگام تمدن‌سازی و بسترسازی برای ظهور است.

وی ادامه داد: در این برهه از زمان، کار شهدای ما در کنار بسترسازی، آگاه‌سازی، بصیرت‌افزایی و دشمن شناسی، تقویت بین ملت و ولی جامعه بود. شناساندن دشمن که به برکت خون شهدا انجام شد کاری بود که صدها و بلکه هزاران کارشناس، کارگاه و نشست تبیینی با هزینه‌های بسیار هنگفت انجام نمی‌دهند که این آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی بخشی از برکات شهدا بود.

رضا مریدی‌اصل، مسئول بسیج رسانه لرستان

شهدا چراغ راه و الگوهای مقاومت جامعه هستند

در ادامه نیز رضا مریدی، مسئول بسیج رسانه لرستان، گفت: جنگ رژیم صهیونیستی با ایران، میدانی برای اثبات کارآمدی گفتمان مقاومت و ریشه‌دار بودن فرهنگ ایثار و شهادت در ملت ایران بود بنابراین امروز فرزندان شهدا، جانبازان، ایثارگران و نسل‌های بعد از آنان آماده‌اند تا در هر عرصه‌ای از دفاع از وطن حضور یابند.

وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین مراسم‌هایی، افزون بر ادای دین به مقام شامخ شهدا، نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، به ویژه در میان نسل جوان دارد، افزود: شهدا از جان خود گذشتند تا امنیت، عزت و هویت امروز ما حفظ شود بنابر‌این باید یادشان را زنده نگه داریم و ادامه‌دهنده راهشان باشیم.

مریدی ادامه داد: امروز ملت ایران با فرهنگ شهادت، به کابوس شب‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. تهاجم رژیم صهیونیستی و آمریکا، روح استقامت را در ملت ما زنده کرد و عزم پایداری را افزایش داد.

مسئول بسیج رسانه لرستان شهدا را چراغ راه و الگوهای مقاومت جامعه و افزایش همبستگی و عزم پایداری ملت ایران را از دستاوردهای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دانست.

افتخار می‌کنم پسرم شهید شده است

پدر شهید محمود زینیوند نیز در این مراسم گفت: افتخار می‌کنم پسرم شهید شده است، شب قبل از شهادت به منزل ما آمده و از من حلالیت خواست و فردا صبح ساعت ۹ خبر شهادتش را آوردند.

 
انتهای پیام
captcha