کد خبر: 4290167
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
امام جمعه بروجرد:

نیازمند وحدت، انسجام ملی و پشتیبانی از نیروهای مسلح هستیم

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی با بیان اینکه مردم باید با تبعیت از مقام معظم رهبری در مسیر عزت و مقاومت گام بردارند، گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و انسجام ملی و پشتیبانی از نیروهای مسلح هستیم.

جلسه هماهنگی تشییع شهید در بروجردبه گزارش ایکنا از لرستان، جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی مراسم تشییع پیکر مطهر شهید والامقام امیر سرتیپ علی‌حسین محمدی‌، فرمانده تیپ ۷۱ پادگان ابوذر سرپل ذهاب، از شهدای حمله ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی، امروز، اول تیرماه در دفتر امام جمعه بروجرد برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی، امام جمعه بروجرد، با تسلیت و تبریک شهادت امیر سرتیپ علی‌حسین محمدی‌، اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت، انسجام ملی و پشتیبانی از نیروهای مسلح هستیم. 

وی با بیان اینکه مردم باید با تبعیت از مقام معظم رهبری در مسیر عزت و مقاومت گام بردارند، گفت: برگزاری مراسمی در شأن و منزلت شهدا وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها باید با تمام ظرفیت وارد میدان شده و مسئولیت‌های خود را به‌ درستی انجام دهند.

مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید والامقام، فردا، دوم تیرماه از ساعت ۹ صبح از میدان قیام بروجرد به‌ سمت گلزار شهدای این شهر برگزار می‌شود.

مراسم خاکسپاری نیز ساعت ۱۶ همان روز در روستای بزازنا زادگاه این شهید بزرگوار، با حضور اقشار مختلف مردم، مسئولان، خانواده‌های معظم شهدا و بستگان آن شهید گرانقدر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha