کد خبر: 4272682
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۸

محفل انس با قرآن در زندان مرکزی خرم‌آباد برگزار شد + عکس

به‌مناسبت ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن کریم در زندان مرکزی خرم‌آباد همراه با اجرای برنامه‌های فرهنگی و قرآنی برگزار شد.

محفل انس با قرآن در زندان مرکزی خرم‌آبادبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره‌کل زندان‌های استان لرستان، به‌مناسبت ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن کریم شامگاه دوشنبه، ۲۷ اسفندماه در زندان مرکزی خرم‌آباد با اجرای برنامه‌های فرهنگی و قرآنی در حضور اساتید حوزه و دانشگاه برگزار شد.

عبدالمجید کشوری، مدیرکل زندان‌های استان لرستان در این محفل قرآنی الهام از طبیعت را الگویی برای بازگشت به زندگی برشمرد و گفت: همانگونه که فصل بهار، آغازی جدید برای طبیعت است، زندانیان نیز می‌توانند با به‌کارگیری آیات قرآن و انس و تدبر در آن، فصلی جدید در زندگی خود رقم بزنند.

وی اضافه کرد: ما به‌عنوان یک خدمتگزار همه توان خود را مصروف خدمت به جامعه هدف کرده‌ایم و در همین راستا ۴۳۰۰ زندانی با کمک خیرین، ستاد دیه، نهادهای انقلابی، مردم متدین و تلاش‌های همکاران در این دوره مدیریتی از زندان آزاد شده‌اند.

در این محفل قرآنی که حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا غلامی، سرپرست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی لرستان نیز حضور داشت، از تعدادی از فعالان فرهنگی زندان مرکزی خرم‌آباد نیز تقدیر شد.

انتهای پیام
captcha