کد خبر: 4261728
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰

جانباز لرستانی برگزیده نهمین کنگره شعر و داستان «ایثار» شد

احمد یوسفی، جانباز ۳۰ درصد جنگ تحمیلی موفق به کسب عنوان نویسنده برتر نهمین کنگره شعر و داستان ایثار شد.

نهمین کنگره شعر و داستان ایثاربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، آیین اختتامیه نهمین کنگره شعر و داستان ایثار با حضور محمد کرم‌الهی، مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، محمد مرادی، دبیر علمی کنگره، مدیران فرهنگی، مسئولان، نخبگان و اهالی رسانه اواخر هفته گذشته در شهر شیراز و تالار حافظ این شهر برگزار و برگزیدگان بخش‌های مختلف این کنگره معرفی شدند.

براساس رأی هیئت داوران «احمد یوسفی» جانباز ۳۰ درصد جنگ تحمیلی از شهرستان بروجرد در بخش نویسندگی رتبه برتر را کسب کرد و لوح تقدیر و تندیس جشنواره به وی اهدا شد.

۶ هزار و ۱۵۰ اثر در قالب‌های مختلف شعر و داستان به دبیرخانه نهمین کنگره ملی شعر و داستان ایثار رسید و ۱۳ داور این آثار را داوری و گزینش کردند.

در این‌ مراسم از خانواده‌های شهید قنبر زارع، شاعر شهید اهل فارس و شهید عبدالله اسکندری شهید مدافع حرم و از خانواده استاد فقید غلامعلی مهدی خانی متخلص به مجرد به عنوان چهره خدمتگزار در شعر انقلاب اسلامی و استاد سید حسن حسینی ارسنجانی به عنوان چهره اثرگذار در نثر انقلاب تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha