کد خبر: 4255602
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی لرستان:

حضرت فاطمه(س) الگوی تمام‌عیار در تربیت فرزند است

حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مازندرانی حضرت فاطمه(س) را الگوی تمام‌عیار در تربیت فرزند، همسرداری و دفاع از مقام امامت دانست و گفت: در عصر کنونی که جبهه شیطانی در صدد متزلزل کردن نهاد خانواده است تا تقدس و بالندگی خانواده را از بین ببرد بانوان باید از سبک زندگی فاطمی پیروی کنند.

تجلیل از مادران فاطمی فرماندهی انتظامی لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سیاسی عقیدتی نیروی انتظامی استان لرستان، به مناسبت فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز مادر و زن روز گذشته، دوم دی‎ماه در مراسمی که با حضور حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مازندرانی، رئیس عقیدتی سياسی فرماندهی انتظامی استان لرستان در رستوران باران شهر خرم‌آباد برگزار شد، از همسران کارکنان انتظامی لرستان تجلیل شد.

حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مازندرانی، رئیس عقیدتی سياسی فرماندهی انتظامی استان لرستان حضرت فاطمه زهرا(س) را الگوی ولایت‌مداری در اسلام برشمرد و گفت: برای شناخت منزلت و شأن حضرت زهرا(س) باید به آیه‌های قرآن کریم و حدیث و کلام پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) مراجعه کرده و دریابیم که چرا حضرت زهرا(س) به عنوان الگو و سرآمد مردان و زنان عالم معرفی شده‌اند.

وی حضرت زهرا(س) را الگوی معرفت به خدا مطرح کرد و افزود: حضرت زهرا(س) در خطبه فدکیه خداوند را به خوبی معرفی کرده و در کنار آن معرفت به ولایت و امامت را به مسلمانان سفارش کرده که باید الگوی ولایت مداری برای همگان باشد.

رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی لرستان با بیان اینکه فاطمه زهرا(س) و اهل بیت نه تنها خود در مسیر سعادت بودند، بلکه دیگران را نیز با نور و معنویت خود متأثر می‌کردند، گفت: در چنین خانه و خانواده‌ای یاد و نام خداوند همواره در جریان بوده و اندیشه‌های شیطانی توان نفوذ ندارد.

رئیس عقیدتی سياسی فرماندهی انتظامی استان لرستان حضرت فاطمه زهرا(س) را الگوی تمام عیار در تربیت فرزند، همسرداری و دفاع از مقام امامت دانست و اظهار کرد: در عصر کنونی که جبهه شیطانی در صدد متزلزل کردن نهاد خانواده است تا تقدس و بالندگی خانواده را از بین ببرد بانوان باید از سبک زندگی فاطمی پیروی کنند.

انتهای پیام
captcha