کد خبر: 4232228
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
در خرم‌آباد

نمایشگاه آثار برگزیده کودک و نوجوان «حجاب حسینی» گشایش یافت

نمایشگاه آثار برگزیده کودک و نوجوان با موضوع ماه محرم در لرستان و حجاب حسینی در قاب تصویر روز گذشته، ۲۷ مردادماه در نگارخانه اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان در خرم‌آباد افتتاح شد.

رضا داوری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، نمایشگاه آثار برگزیده کودک و نوجوان با موضوع ماه محرم در لرستان و حجاب حسینی در قاب تصویر روز گذشته، ۲۷ مردادماه با حضور جمعی از اعضای کانون پرورش فکری و مدیران استان در نگارخانه اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان در خرم‌آباد افتتاح شد.

در این نمایشگاه آثار اعضا و مربیان در دو بخش هنری شامل عکس و عکس‌نوشته و در بخش ادبی: دلنوشته، شعر و داستان کوتاه به معرض دید عموم قرار گرفت.

در حاشیه این افتتاح این نمایشگاه که به مدت یک هفته دایر خواهد بود، از برگزیدگان مسابقات «دختر بابا» و «محرم لرستان» و «حجاب حسینی» در قاب تصویر از سوی رضا داوری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان، معاون امور بانوان استانداری لرستان و جمعی از مسئولان تجلیل شد.

رضا داوری، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان در آیین اختتامیه مهرواره «دختر بابا» و افتتاحیه نمایشگاه محرم و حجاب حسینی در قاب تصویر، گفت: کانون پرورش فکری از سالیان گذشته منشأ خدمات فرهنگی و هنری متعددی به کودکان و نوجوانان این دیار بوده است و در حال حاضر هم فعالیت‌ها و برنامه‌های خوبی برای کودکان و نوجوانان در حال رقم خوردن است که اثرات خوبی در سطح استان داشته است.

وی افزود: در اوایل هفته جاری برای اولین‌بار در فضای باز و با حضور پرشور کودکان و نوجوانان و خانواده‌های آنها رصد شبانه ماه را داشتیم که یک برنامه کم‌نظیر بود و بازخورد مثبت و خوبی در سطح استان داشت.

داوری به اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی ویژه کودکان و نوجوانان در کانون استان اشاره کرد و ادامه داد: امسال فراخوان‌ها، جشنواره‌ها، مهرواره‌ها و مسابقات متعددی در حوزه کودکان و نوجوانان در استان داشتیم‌ که با مشارکت خوبی از سوی کودکان و نوجوانان مواجه شد که از جمله آنها می‌توان به جشنواره استانی سرود اشاره کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان به ویژه‌برنامه‌های اوقات فراغت در کانون پرورش فکری اشاره کرد و افزود: در مراکز ثابت کانون پرورش فکری لرستان بیش از شش هزار کودک و نوجوان در برنامه‌های اوقات فراغت شرکت دارند و نوع خدماتی که به کودکان و نوجوانان ارائه می‌شود در نوع خودش کم‌نظیر است.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌هایی که برای کودکان و نوجوانان در دست اقدام داریم تقویت هویت ملی و مذهبی است، اظهار کرد: در این راستا در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی برنامه‌های متعددی به‌منظور تقویت هویت ملی و مذهبی و همچنین تعظیم شعائر دینی در حال برگزاری است.

داوری افزود: به‌مناسبت دهه کرامت فراخوان مهرواره «دختر بابا» با هدف تقویت هویت دینی و ملی و همچنین تحکیم بنیان خانواده و تشویق خانواده‌ها به در کنار هم بودن از سوی معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری لرستان طرح‌ریزی و در مراکز کانون اجرا شد که ۱۹۶ اثر به دبیرخانه ارسال شد و از میان آثار ارسالی ۱۵ اثر برگزیده شد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان ادامه داد: به‌مناسبت ماه محرم فراخوان سوگواره عکس و دلنوشته محرم لرستان در قاب تصویر را داشتیم که ۲۱۳ اثر در حوزه عکاسی، ادبی و هنری به دبیرخانه ارسال و ۱۵ اثر به‌عنوان آثار برتر انتخاب شد.

وی به استعدادهای بالای کودکان و نوجوانان لرستانی اشاره کرد و با بیان اینکه کار در حوزه کودک و نوجوان در چارچوب اداری نمی‌گنجد، افزود: از دستگاه‌های اجرایی که در حوزه فرهنگی فعالیت دارند این انتظار را داریم تلاش کنند حوزه کودک و نوجوان در استان به جایگاه اصلی‌ خودش برسد.

داوری اضافه کرد: انتظاری که از والدین و خانواده‌ها داریم این است ضمن اینکه مشوق فرزندان خود برای حضور در برنامه‌های کانون پرورش فکری باشند تلاش کنند مبلغی هم برای حضور سایر کودکان و نوجوانان در کانون باشند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان با اشاره به درخشش کودکان و نوجوانان لرستانی در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی، اظهار کرد: با توجه به تهاجم و شبیخون فرهنگی که از سوی دشمن علیه کودکان و نوجوانان صورت می‌گیرد ضرورت دارد به حوزه کودک و نوجوان توجه ویژه‌ای شود و تلاش خود برای بالا بردن اعتماد به نفس در کودکان و نوجوانان و شکوفا شدن استعدادهای این قشر را به‌کار بگیریم.

انتهای پیام
captcha