کد خبر: 4231415
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵
به میزبانی لرستان

رقابت ۴۰ معلم در جشنواره کشوری «الگوهای تدریس برتر»

دهمین جشنواره کشوری الگوهای تدریس برتر درس تفکر و سبک زندگی پایه‌های هفتم و هشتم با طرحی نو در راستای دومین رویداد ملی «الف تا» با رقابت ۴۰ برگزیده مرحله مجازی این جشنواره به میزبانی استان لرستان آغاز شد.

یونس بهاروند ایرانیا، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، دهمین جشنواره کشوری الگوهای تدریس برتر درس تفکر و سبک زندگی پایه‌های هفتم و هشتم با طرحی نو در راستای دومین رویداد ملی  «الف تا» به میزبانی استان لرستان و با حضور ۴۰ برگزیده مرحله مجازی این جشنواره از ۲۴ استان کشور از ۲۱ مردادماه به میزبانی استان لرستان آغاز و تا ۲۴ مردادماه ادامه خواهد داشت.

آیین افتتاحیه این جشنواره کشوری امروز، ۲۲ مردادماه با حضور منتخبان مرحله مجازی این جشنواره، داوران و اساتید و جمعی از دانش‌آموزان و معلمان لرستانی به همت معاونت پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان و اداره امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی در تالار شهید آوینی مجتمع فرهنگی، هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد.

در این مراسم برنامه‌های مختلفی از جمله سخنرانی امین رسولی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان، تلاوت قرآن توسط محمدطاها رضایی، پخش کلیپ، مداحی محمد بهرامی، قاری روشندل لرستانی، اجرای سرود گروه دانش‌آموزی آوای انقلاب و سخنرانی یونس بهاروند ایرانیا، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

درس تفکر چراغ راه به سمت معنویت و تعالی است

یونس بهاروند ایرانیا، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان در این آیین گفت: درس تفکر و سبک زندگی یکی از درس‌های مهم دانش‌آموزان و از نیازهای جامعه امروزی است و هر چقدر به این درس برای دانش‌آموزان بیشتر پرداخته شود این نسل زندگی آگاهانه‌تر، خداپسندانه‌تر و متعالی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هدف درس تفکر و سبک زندگی نیازمند اساتید و معلمان مجرب و تخصصی است، افزود: درس تفکر و سبک زندگی چراغ راه به سمت رشد معنویت و ارتقای تعالی است و به نسبت هر چقدر معلمان از این ظرفیت برای نشان دادن مسیر به دانش‌آموزان موفق باشند به همان اندازه در آینده به سمت تعالی و معنویت سوق داده خواهند شد.

بهاروند ایرانیا اضافه کرد: ارتقا کیفی شیوه‌های تدریس مربیان و دبیران درس تفکر و سبک زندگی، اصلاح و تغییر نگرش در شیوه‌های سنتی روش تدریس از جمله اهداف دهمین جشنواره کشوری الگوهای تدریس درس تفکر و سبک زندگی به میزبانی خرم‌آباد است.

وی افزود: در مرحله دوم و حضوری این جشنواره ۴۰ برگزیده نهایی از ۲۴ استان تا 24 مردادماه تجربیات، روش‌های نوین تدریس، خلاقیت‌ها و ایده‌های خود را به اجرا در می‌آورند و در نهایت معلمان برتر این درس انتخاب خواهند شد.

در پایان مراسم با اعطای لوح سپاس و هدایایی از شرکت‌کنندگان در دهمین جشنواره کشوری الگوهای تدریس برتر درس تفکر و سبک زندگی تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha