به گزارش ایکنا از لرستان، حجتالاسلام محمد امیری، نماینده ولی فقیه در یگان امنیت سپاه لرستان امروز، ۲۶ خردادماه در جمع کارکنان یگان امنیتی سپاه لرستان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر ضرورت جهاد تبیین، گفت: ما وظیفه داریم جهاد تبیین را سرلوحه کار خودمان قرار دهیم.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره سیدالشهدای خدمت آیتالله سیدابراهیم رئیسی، افزود: شهیدجمهور عمر دوران ریاست جمهوری و خدمت خودش را وقف اسلام کرده بود و سرانجام در راه خدمت به مردم به شهادت نائل آمد.
امیری به ویژگیهای شهید رئیسی در کلام رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و با بیان اینکه امیدوارم این معیارها در انتخابات بعدی سرلوحه ما باشد، ادامه داد: وقتی فردی را بهعنوان رئیس جمهور انتخاب میکنیم، در واقع سرنوشت خود و مملکت را برای چهار یا هشت سال به یک فرد، طیف و تفکر سیاسی میسپاریم.
این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب درباره شهید جمهور فرمودند: ایشان فردی مردمی، با کفایت و پرتلاش بودند که چه در دوران خدمت ریاست جمهوری و چه قبل از آن یکسره تلاش بیوقفه در جهت خدمت به مردم، کشور و اسلام داشت و خستگی نمیشناخت. وی خدمتگذاری صمیمی، مخلص و باارزش بودند، اضافه کرد: آیتالله رئیسی تراز ریاست جمهوری در ۲۰ سال اخیر را بالا برد، همچنین تراز دیپلماسی همراه با میدان را شهید امیرعبدالهیان بالا برد و ما اگر میخواهیم رئیس جمهوری را در آینده انتخاب کنیم، باید این ویژگیها را مدنظر قرار دهیم.
وی افزود: از معیارهای فرد اصلح از نگاه رهبر معظم انقلاب میتوان به تقید به دین، عمل و تشرع دینی اشاره کرد. از نظر رهبر کسی شایسته انتخاب است که نسبت به استقلال کشور حساسیت داشته باشد و آویزان کشورها و قدرتهای دنیا بهویژه غرب نباشد، کمااینکه شهید رئیسی از ظرفیت همسایگان برای کم کردن بار تحریمها استفاده کرد.
نماینده ولیفقیه در یگان امنیتی سپاه لرستان با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب تأکید دارند فردی که برای ریاست جمهوری انتخاب میکنیم، باید نسبت به مبارزه با فساد عقیده داشته باشد و مبارزه با فساد فقط لق لقه زبانش نباشد بلکه در عمل هم با فساد مبارزه کند، گفت: باید فردی را برای رئیس جمهوری انتخاب کنیم که نسبت به منافع ملی جدیتر باشد و منافع شخصی خود را فدای منافع ملی نماید.
وی به نامه پنجم امام علی(ع) در نهجالبلاغه خطاب به اشع بن قیس اشاره کرد و ادامه داد: امام علی(ع) زمانی که اشعث بن قیس را بهعنوان والی حکومت آذربایجان فرستاد در نامهای خطاب به او فرمود: «این حکومت و ولایتی که به تو دادم طعمه برای تو نیست بهعنوان طعمه به آن نگاه نکن» و در نامه 45 نهجالبلاغه خطاب به والی و حاکمی که تعیین کرده بود: نوشت: «زمانی که تو را بهعنوان والی و حاکم و بهعنوان نماینده و مسئول میفرستم من را با تلاش و کوشش و پشتکار یاری کن».
امیری با اشاره به اینکه با شهید رئیسی توانستیم تلفیقی از شهید رجایی و بهشتی را در زندگی خود درک کنیم، گفت: شهید رئیسی وقتی ریاست قوه قضائیه را داشت و وقتی رئیسجمهور شد از این مناصب بهعنوان طعمه استفاده نکرد بلکه از آنها بهعنوان پله و نردبانی برای رسیدن به خدا و خدمت بیریا و بیمنت به مردم استفاده کرد؛ شهید بهشتی در کلامی فرموده است: «ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت» و شهید رئیسی نیز در کلامی فرمود: «من فقر را نشنیدهام و ندیدهام بلکه آن را چشیدهام».
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه وظیفه ما در انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه جهاد تبیین است، افزود: در این انتخابات ما نباید مصداقی ورود پیدا کنیم، نباید بگوییم فلانی خوب و فلانی بد است در این انتخابات باید با توجه به معیارها و شاخصهایی که برای ما بیان شده است، تلاش خود را برای انتخاب اصلح داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ما وظیفه داریم ضمن اینکه خودمان در انتخابات هشتم تیرماه شرکت میکنیم با جهاد تبیین دیگران را نیز به شرکت در انتخابات دعوت کنیم، اظهار کرد: افزایش مشارکت حداکثری نشان دهنده مقبولیت نظام است. با مقبولیت نظام، تحریم، تهدید و جنگافروزی دشمن بیاثر میشود و دشمنان را وادار به عقبنشینی میکند.
نماینده ولی فقیه در یگان امنیتی سپاه لرستان با بیان اینکه هرچه حضور مردم در پای صندوقهای اخذ رأی بیشتر باشد عزت و اقتدار رئیس جمهور در سطح بینالملل بالاتر و عزت و اقتدار کشورمان بالا میرود، افزود: شرکت میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر شهید جمهور و شهدای خدمت نشان داد مردم ایران نسبت به نظام اسلامی وفادار هستند.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب جهاد تبیین را یک فریضه قطعی فوری دانسته است به این معنا که جهاد تبیین علاوه بر تکتک مردم حتی بر مراجع تقلید نیز واجب است، گفت: اگر جهاد تبیین مورد غفلت واقع شود، این احتمال هست جبران کردن آن دیگر میسر نباشد.
این کارشناس مذهبی با بیان اینکه امروز جبهه شیطان در مقابل جبهه حق قرار گرفته و دشمن تلاش دارد مردم را از حضور در پای صندوق رای دلسرد کند و اینگونه جلوه دهد که مردم با انتخابات قهر کردهاند، گفت: ما وظیفه داریم درباره انتخاب اصلح مطالعه کنیم که در این زمینه مراجعه به آیات قرآن و احادیث میتواند ما را در انتخاب فرد اصلح یاری دهد.
وی با اشاره به معیارهای انتخاب اصلح از دیدگاه قرآن، اظهار کرد: خدای متعال در آیه 11 سوره رعد میفرماید: «... إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ...؛ ... در حقيقت خدا حال قومى را تغيير نمىدهد تا آنان حال خود را تغيير دهند...».
وی با اشاره به آیه 7 سوره محمد(ص) «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ؛ اى كسانى كه ايمان آوردهايد اگر خدا را يارى كنيد ياريتان مىكند و گامهايتان را استوار میدارد»، گفت: با توجه به این آیه میتوان گفت که شرکت در انتخابات به نوعی زمینهسازی برای نصرت دین خداست. همچنین با توجه به آیه 7 سوره ابراهیم(ع) «وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِن شَكَرْتُمْ لأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِن كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ؛ و آنگاه كه پروردگارتان اعلام كرد كه اگر واقعاً سپاسگزارى كنيد [نعمت] شما را افزون خواهم كرد و اگر ناسپاسى نماييد قطعاً عذاب من سخت خواهد بود» شرکت در انتخابات از مصادیق شکر نعمت است.
این کارشناس مذهبی آیه ۵۸ سوره نساء «إِنَّ اللَّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا...؛ خدا به شما فرمان مىدهد كه سپردهها را به صاحبان آنها رد كنيد...» را از دیگر دلایل قرآنی شرکت در انتخابات دانست و اظهار کرد: خداوند متعال در این آیه دستور داده است که امانات را به اهلش بازگردانید و جایگاه ریاست جمهوری هم قطعاً یکی از امانتهای الهی است که این جایگاه توسط مردم باید به شخصی که اهلیت داشته باشد، سپرده شود.
وی افزود: با توجه به تأکید قرآن و اینکه امانت را باید به اهلش سپرد ما باید امانت ریاست جمهوری را به کسی بدهیم که تخصص و تعهد دارد و منافع ملی را با غرب و ابرقدرتها گره نمیزند بلکه اعتقاد به اقتصاد مقاومتی دارد.
امیری ادامه داد: در آیه ۵۵ سوره یوسف «قَالَ اجْعَلْنِي عَلَى خَزَائِنِ الْأَرْضِ إِنِّي حَفِيظٌ عَلِيمٌ؛ [يوسف] گفت مرا بر خزانههاى اين سرزمين بگمار كه من نگهبانى دانا هستم» خداوند دو ویژگی حفیظ و علیم را برای کارگزاران شایسته برمیشمارد، لذا کسی که میخواهد حکمران شود باید دو ویژگی تعهد و تخصص را داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در یگان امنیتی سپاه لرستان به آیه 110 سوره کهف با این مضمون «قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَن كَانَ يَرْجُو لِقَاء رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا» اشاره کرد و افزود: خدای متعال در این آیه فرموده است: «بگو من هم مثل شما بشرى هستم و[لى] به من وحى مىشود كه خداى شما خدايى يگانه است پس هر كس به لقاى پروردگار خود اميد دارد بايد به كار شايسته بپردازد و هيچ كس را در پرستش پروردگارش شريک نسازد».
وی ادامه داد: خداوند در آیه ۲۹ سوره فتح «... وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ...؛ ... و كسانى كه با اويند بر كافران سختگير [و] با همديگر مهربانند...» دیگر ویژگی کارگزاران شایستهای که همراه پیامبر(ص) هستند را برمیشمارد که نسبت به کافران سرسخت و نسبت به یکدیگر و مؤمنان مهربان و رحیم هستند. همچنین آیه ۵۴ سوره مائده «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَنْ يَرْتَدَّ مِنْكُمْ عَنْ دِينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللَّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا يَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ذَلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ...؛ اى كسانى كه ايمان آوردهايد هر كس از شما از دين خود برگردد به زودى خدا گروهى [ديگر] را مىآورد كه آنان را دوست مىدارد و آنان [نيز] او را دوست دارند [اينان] با مؤمنان فروتن [و] بر كافران سرفرازند در راه خدا جهاد مىكنند و از سرزنش هيچ ملامتگرى نمىترسند اين فضل خداست آن را به هر كه بخواهد مىدهد...» میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
امیری اضافه کرد: خدای متعال در آیه ۱۴۱ سوره نساء «... وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا؛ ... و خداوند هرگز بر [زيان] مؤمنان براى كافران راه [تسلطى] قرار نداده است»، تأکید میکند که هیچ راهی را برای تسلط کافران بر مؤمنان نگذاشته است لذا باید در انتخابات افرادی را انتخاب کنیم که این ویژگی و اعتقاد داشته باشند و کاری نکنند که کفار بر مسلمانان مسلط شوند.
انتهای پیام