کد خبر: 4213662
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰

برگزاری همایش آموزش متمرکز زائران حج تمتع در خرم‌آباد

مدیرکل حج و زیارت لرستان گفت: هزار و ۲۰۰ زائر از لرستان در قالب هشت کاروان امسال راهی سرزمین وحی می‌شوند.

سیدحمید مصطفایی، مدیرکل حج و زیارت لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حج و زیارت لرستان، سیدحمید مصطفایی، مدیرکل حج و زیارت لرستان، گفت: به منظور آشنایی زائران خانه خدا با مناسک حج تمتع و نیز آشنایی آنها با قوانین و مقررات کشور عربستان همایش متمرکز آموزش زائران حج تمتع در خرم‌آباد برگزار شد.

وی گفت: امسال بیش از یک هزار و دویست زائر از لرستان به حج تمتع اعزام می‌شوند.این تعداد زائر در قالب هشت کاروان به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

مدیرکل حج و زیارت لرستان گفت: براساس برنامه‌ریزی همایش‌های آموزشی به صورت قطبی در چند شهرستان استان برگزار خواهد شد. اواخر اردیبهشت زائران بیت الله الحرام برای انجام حج تمتع به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

انتهای پیام
captcha