میز جذب و پذیرش دانشگاه مجازی المصطفی در نمایندگی‌ها فعال می‌شود
کد خبر: 4154703
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۶
رئیس دانشگاه مجازی المصطفی:

میز جذب و پذیرش دانشگاه مجازی المصطفی در نمایندگی‌ها فعال می‌شود

رئیس دانشگاه مجازی جامعةالمصطفی العالمیه از فعال شدن میز جذب و پذیرش دانشگاه مجازی المصطفی در نمایندگی‌های داخلی و خارجی المصطفی خبر داد.

سعید ارجمندفر، رئیس دانشگاه مجازی جامعةالمصطفی

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سعید ارجمندفر، رئیس دانشگاه مجازی جامعةالمصطفی العالمیه، ظهر امروز، ۲۱ تیرماه در دومین روز از هفدهمین اجلاس سراسری مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی که به میزبانی این دانشگاه آغاز شد، در سخنانی با تبریک روز مباهله اظهار کرد: خداوند متعال در آیه ۶۱ سوره آل عمران «فَمَنْ حَاجَّکَ فِیهِ مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَأَبْنَاءَکُمْ وَنِسَاءَنَا وَنِسَاءَکُمْ وَأَنْفُسَنَا وَأَنْفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْکَاذِبِینَ»، به نکته ظریفی اشاره دارد که روحانیون و ارباب کلیسا پس از حضرت عیسی مسیح(ع) خود را جانشین پیامبر خدا معرفی کردند، این آیه پس از بیان عظمت خاندان رسول گرامی اسلام(ص) ادعای دروغین اربابان کلیسا را نفی می‌کند.

استاد جامعةالمصطفی العالمیه با اشاره به گسترش انقلابی تکنولوژی و رشد هوش مصنوعی که مدیریت اطلاعات را برعهده دارد، افزود: اگر از این دستاورد‌ها به درستی استفاده نشود، مسیر معرفت را دچار انحراف جدی خواهند کرد. از همین جهت موضوع آموزش جدا از مباحث آکادمیک اهمیت فراوانی یافته است و هر شخص با کوچکترین اطلاعات و با استفاده از شبکه‌های مجازی و اجتماعی، شروع به ایجاد کلاس درس و آموزش‌های متنوع می‌کند. این حقیقت جدا از درآمدزایی و منافع سرشار مادی، موجب نوعی تغییرهویتی در جهان معاصر شده است.

وی اغتشاشات سال گذشته در کشور را نمونه‌ای از نتایج مواجهه نادرست با فضای مجازی دانست و ادامه داد: عدم کنترل بر پلتفرم‌های مختلف در کنار هدایت‌هایی که در این پلتفرم‌ها نسبت به کاربرانش رخ می‌دهد، جریانی را در کشور رقم زد که کشور را دچار جنگ ترکیبی بسیار پیچیده و فراگیر نمود و مدیریت برخی تبعات آن بسیار دشوار خواهد بود. به همین جهت مقام معظم رهبری موضوع افسران جنگ رسانه را مطرح کردند.

رئیس دانشگاه مجازی المصطفی با تأکید بر اهمیت فضای مجازی و آموزش‌های غیرحضوری در عصر معاصر، خاطرنشان کرد: فضای مجازی امروز با زندگی انسان‌ها آمیخته شده است، به گونه‌ای که زیست مجازی برای انسان‌های معاصر معنا یافته و فضای مجازی به عنوان زیست بوم معرفی می‌گردد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ارجمندفر با اشاره به موضوع هفدهمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی، اظهار کرد: پس از جریان شیوع کرونا توجه به آموزش‌های مجازی اهمیت بسیاری یافته است و تجربیات فراوانی برای آموزش مجازی پدید آمده است. این مقوله در گسترش فعالیت‌های المصطفی ظهور و نمود بیشتری دارد. اگر در موقعیت کنونی به بستر جهان مجازی در گسترش فعالیت‌های خود توجه ننمایم، دچار آسیبب جدی خواهیم شد.

وی، امکان ادامه تحصیل یا تکمیل نواقص تحصیلی طلاب و تأمین زیرساخت‌های آموزش مجازی را بخشی از زمینه‌های همکاری دانشگاه مجازی با نمایندگی‌های المصطفی برشمرد و ابراز کرد: یکی از زمینه‌های دیگر همکاری بحث آموزش زبان فارسی است. دانشگاه مجازی المصطفی سابقه خوبی در زمینه آموزش زبان فارسی دارد و تا سال گذشته بیش از پنج هزار نفر در این دانشگاه به صورت غیرحضوری زبان فارسی را آموخته‌اند.

رئیس دانشگاه مجازی، راه‌اندازی میز جذب و پذیرش این دانشگاه در نمایندگی‌ها را یکی دیگر از عرصه‌های ممکن برای همکاری دانست و ادامه داد: کمک به ظرفیت‌شناسی منطقه متبوع در عرصه آموزش مجازی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. یکی دیگر از زمینه‌های همکاری، ایجاد ارتباط بین دانشگاهی با افراد شاخص یا مراکز علمی مطرح در کشور‌های مختلف است.

انتهای پیام
captcha