فضای مجازی بهره‌مندی دانشگاهیان را از سوگواره‌های اربعین بیشتر کرد
کد خبر: 3929416
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵
وزیر علوم:

فضای مجازی بهره‌مندی دانشگاهیان را از سوگواره‌های اربعین بیشتر کرد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تأثیر مناسب و معنوی برگزاری سوگواره اربعین دانشگاهیان از طریق فضای مجازی گفت: استفاده از فضای مجازی و ارتباطات الکترونیکی را می‌توان یکی از دستاوردهای بزرگ آموزش عالی کشور قلمداد کرد. 

فضای مجازی بهره‌مندی از سوگواره‌های اربعین دانشگاهیان را بیشتر کردبه گزارش ایکنا از قم به نقل از ستاد خبری سوگواره اربعین دانشگاهیان، منصور غلامی، وزیر علوم، 23 مهر در آیین اختتامیه مجازی سومین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان که به‌ صورت مجازی و به میزبانی دانشگاه قم برگزار شد، اظهار کرد: توسعه بیماری کرونا سبب شد که در استفاده از فضای مجازی، که فراگیر نبود، به‌ سرعت پیش برویم.
 
وی با تأکید بر لزوم تأثیر سوگواره ملی اربعین برای توجه بیشتر بر فرهنگ ایثار و شهادت در محیط‌های دانشگاهی بیان کرد: یکی از مزایای ارتباطات مجازی، دسترسی هرچه بیشتر شرکت‌کنندگان و علاقه‌مندان به استفاده از برنامه‌های این سوگواره است. علاقه‌مندان می‌توانند از برنامه‌های ضبط‌ شده این مراسم در فرصت‌های دیگر استفاده کنند که این موضوع سبب اثرگذاری بیشتر محتوای برنامه‌های موردنظر می‌شود. حاصل هماهنگی‌ برای ایجاد ارتباط در فضای مجازی، توسعه فعالیت‌های مختلف، ارائه خدمت و اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی بود که در ستاد وزارت و دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به‌ خوبی صورت پذیرفت. در چند ماه گذشته از طرف معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت و معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها برنامه‌های مناسبی از طریق ارتباطات الکترونیکی و در فضای مجازی انجام‌ شده است.
 
وی گفت: اجرای این برنامه‌ها نشان از توانمندی و ظرفیت مناسب و به‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته مراکز آموزش عالی دارد که این قابلیت‌ها را می‌توان در مواردی از قبیل ارائه آموزش‌های مجازی دروس دانشگاهی، برگزاری نشست‌های اداری متعدد اعم از نشست‌های روسای دانشگاه‌ها، معاونان دانشگاه‌ها، برگزاری بزرگداشت شهدای دانشجو و سومین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان به ‌خوبی مشاهده کرد.
 
غلامی با اشاره به تأثیر مناسب و معنوی برگزاری سوگواره اربعین دانشگاهیان از طریق مجازی، بیان کرد: استفاده از فضای مجازی و ارتباطات الکترونیکی را می‌توان یکی از دستاوردهای بزرگ آموزش عالی کشور قلمداد کرد و در حالی که دانشجویان در دانشگاه حضور ندارند، ارتباط آنان بسیار سریع‌تر و آسان‌تر با بخش‌های مختلف دانشگاه برقرار می‌شود.
 
وی یادآوری کرد: باید تجربه استفاده از فضای مجازی را قدر بدانیم و همیشه در کنار برنامه‌های حضوری، از این روش ارتباطی نوین هم به‌ صورت بهینه استفاده کنیم و برای توسعه استفاده از روش‌های حضوری و مجازی یا تلفیقی از هر دو روش در ارائه آموزش و دروس دانشگاهی و همچنین برگزاری برنامه‌های اداری، فرهنگی و اجتماعی، برنامه‌ریزی‌ مدونی کنیم.
انتهای پیام
captcha