برگزاری مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام بابایی در خرم‌آباد
کد خبر: 3586347
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲

برگزاری مراسم بزرگداشت حجت‌الاسلام بابایی در خرم‌آباد

گروه اجتماعی: مراسم بزرگداشت روحانی مبارز انقلابی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ علی بابایی معروف به «شیخ الله» فردا سه‌شنبه، 15 فروردین‌ماه در مدرسه علمیه کمالیه خرم‌آباد برگزار می‎شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در پی رحلت عالم مجاهد و يار انقلاب حضرت حجت‌الاسلام حاج شيخ علی بابايی(ره)، مراسم بزرگداشتی از سوي حوزه علميه كماليه خرم‌آباد روز سه‌شنبه، پانزدهم فروردین ماه جاری، از ساعت 10 الی 11 صبح در مسجد کمالیه حوزه کمالیه خرم‌آباد برگزار خواهد شد.
همچنین مراسم زنانه به‌طور هم‌زمان در حسینیه حبيب ابن مظاهر واقع در چهارراه بانک خرم‌آباد برگزار می‌شود.
آیت‌الله مبلغی، نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران در رابطه با ابعاد شخصیتی این روحانی جلیل‌القدر، گفت: مرحوم شیخ بابایی آیت حق، علم دینی که در خدمت به مردم فردی اخلاق‌مدار و پایبند به آموزه‌های دینی بود که در این راه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کرد.
وی افزود: این روحانی انقلابی از مبارزان رژیم ستم‌شاهی است که در آن زمان از روحانیون ممنوع‌المنبر بود که بعد از انقلاب نیز متحمل زحمات و مشقت‌های زیادی شد که در بین مردم نیز همواره هر جا مشکلی و اختلافاتی پیش می‌آمد برای رفع آن تلاش می‌کرد.
نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مرحوم بابایی با حرکات، رفتارها، گفتار و سکنات متواضعانه خود و به‌عنوان یک فرد انقلابی در مبارزه با رژیم طاغوت برای سایر اقشار جامعه الگو بود.
آیت‌الله مبلغی افزود: این عالم روحانی در دوران دفاع مقدس نیز با حضور 50 ماهه خود در جبهه‌های حق علیه باطل مبارزه کرد و به مهاجران جنگ در پلدختر خدمات شایانی ارائه کرد کمااینکه مرحوم بابایی مؤسس حوزه علمیه پلدختر بود و علاوه‌بر این‌که «شیخ‌العشایر» لقب داشت می‌توان وی را «شیخ‌النجبا» هم نامید.
یادآور می‏‎شود، روحانی مبارز انقلابی حجت‌الاسلام والمسلمین حاج شیخ «علی بابایی» معروف به «شیخ‌الله» اوایل فرودین‌ماه جاری که به‌علت بیماری در بیمارستان تهران بستری بود دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.
حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ علی بابایی سال ۱۳۱۴ در پلدختر متولد شد و تخصص ایشان فقه و اصول، تفسیر، الهیات و معارف اسلامی بود.
تحصیلات ابتدایی را در پلدختر گذرانده و در سال ۱۳۳۳ وارد حوزه علمیه خرم‎آباد می‎شود و از سال ۱۳۳۳ تا ۱۳۴۲ در آنجا می‎ماند که چندین سال از محضر آیت‎الله کمالوند بهره می‎برد.
از سال ۱۳۴۲ به قم مهاجرت و در محضر اساتید آنجا به کسب علوم دینیه می‎پردازد و ضمن تحصیل در کلاس‎های مقطع خارج حضرت امام نیز شرکت می‎کند.
همان سال‎ها با علمای قم همراه می‎شود و مبازه علیه رژیم پهلوی را آغاز و ۱۶ سال این مبازه ادامه می‎یابد.
در جریان حمله فیضیه به شدت مصدوم و ضرباتی به فک و کتفشان وارد می‎شود. درمان وی سه سال به طول می‎انجامد گرچه هنوز هم آثار آن تا پایان عمر موجود بود.
وی بعد از انقلاب مسئولیت‎هایی از جمله مسئول امور مهاجرین، ریاست عقیدتی سیاسی ‎لشکر خرم‎آباد و پادگان منهج بروجرد و …. را می‎پذیرد؛ همچنین مدیریت حوزه علمیه امام صادق(ع) پلدختر را بر عهده داشت.
وی بیش از ۱۵ مسجد را در منطقه بنیانگذاری کرد و از کتاب‎های نوشته شده توسط ایشان می‎توان به «بهداشت صورت»، «در مرگ ‎عزیزان چه باید کرد»، «زندگینامه محدث جزایری»، «زندگینامه» و مقالاتی چون «وجدان کاری در اسلام» اشاره کرد.
از اساتید ایشان می‎توان به امام خمینی(ره)، آیت‎الله مشکینی، فاضل لنکرانی، نوری همدانی، مجلسی و… اشاره کرد.
captcha