کد خبر: 4371233
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۷
رئیس نهاد نماینده ولی‌ فقیه در فارس:

خبرنگاران در خط مقدم جهاد تبیین و مقابله با جنگ رسانه‌ای هستند

سردار لطف‌الله یداللهی با تأکید بر نقش اثرگذار خبرنگاران در انعکاس رویدادها و مقابله با جنگ رسانه‌ای دشمن گفت: خبرنگاران باید در کنار توجه به جذب مخاطب، امانت‌داری در انعکاس اخبار را به‌عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرار دهند و مسائل مهم جامعه، به‌ویژه فعالیت‌های مساجد را به‌درستی برای مردم روایت کنند.

یداللهی

به گزارش ایکنا از فارس، سردار لطف‌الله یداللهی رئیس نهاد نماینده ولی‌ فقیه در استان فارس، امروز، 31 مردادماه در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار بسیج رسانه فارس، با اشاره به برنامه‌های مرتبط با روز جهانی مساجد اظهار کرد: موضوع مساجد و نقش آن‌ها در تحولات جامعه اهمیت بسیاری دارد و امروز مسجد همچنان سنگر مقدس مبارزه است.

وی با اشاره به تحولات منطقه و مسجدالاقصی افزود: آنچه امروز در مسجدالاقصی به‌عنوان سنگر مبارزه جریان دارد، به کشور ما نیز رسیده است و خبرنگاران در این عرصه، عوامل صهیونیستی و اتفاقات مرتبط با آن را به‌دقت رصد، تصویربرداری، مصاحبه و منعکس کرده‌اند که این اقدامات می‌تواند در آگاهی‌بخشی جامعه مؤثر باشد.

امانت‌داری؛ اصل مهم در کار خبرنگاری

رئیس نهاد نماینده ولی‌ فقیه در فارس با اشاره به اهمیت جایگاه خبرنگار گفت: دو عامل در کار خبرنگاری بسیار مهم است که یکی از آن‌ها مخاطب است و صدای خبرنگار باید بتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند.

یداللهی ادامه داد: جذب مخاطب نکته‌ای حساس و مهم است، اما زمانی که وارد موضوع خبر می‌شویم، باید امانت‌داری را رعایت کنیم و آنچه را واقعاً اتفاق افتاده است، بدون تحریف و تغییر منعکس کنیم.

این یادگار دوران دفاع مقدس با گرامیداشت یاد شهدای عرصه رسانه و خبرنگاری افزود: شهیدانی بودند که در دوران دفاع مقدس هم رزمنده بودند، هم فیلمبرداری می‌کردند و هم خبرنگاری؛ افرادی که در سخت‌ترین شرایط، روایتگر حوادث و رشادت‌های رزمندگان بودند.

روایت نقش خبرنگاران و هنرمندان در دوران دفاع مقدس

رئیس نهاد نماینده ولی‌ فقیه در فارس با اشاره به شهید مصلی‌نژاد، یکی از شهدای عرصه رسانه و دفاع مقدس گفت: این شهید از هنرمندان جنگ بود و در کنار رزمندگی، به فیلمبرداری و خبرنگاری نیز می‌پرداخت و امروز نیز فرزند وی در این مراسم حضور دارد.

وی با اشاره به خاطراتی از دوران دفاع مقدس افزود: در آن دوران گزارش‌های مختلفی از جبهه و جنگ تهیه می‌شد و خبرنگاران و هنرمندان تلاش می‌کردند واقعیت‌های میدان را به مردم منتقل کنند.

این یادگار دوران دفاع مقدس ادامه داد: در کنار جنگ، اقدامات مهم دیگری نیز برای رزمندگان انجام شد؛ از جمله راه‌اندازی مجتمع‌های رزمندگان برای ادامه تحصیل نیروهایی که در دوران جنگ از تحصیل بازمانده بودند.

وی گفت: بسیاری از رزمندگان در آن دوران تحصیل خود را ادامه دادند و پس از جنگ توانستند در رشته‌های مختلف دانشگاهی تحصیل کنند و به مدارج علمی برسند.

خانواده شهدا در ترویج فرهنگ ایثار پیشگام باشند

رئیس نهاد نماینده ولی‌ فقیه در فارس با اشاره به نقش خانواده شهدا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بیان کرد: خانواده‌های شهدا باید در این عرصه پیشگام باشند و برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدا برنامه برگزار کنند.

وی با اشاره به اقداماتی که در این زمینه انجام شده است، افزود: برگزاری مراسم برای فرزندان شهدا و توجه به خانواده‌های شهدا کار ارزشمندی است که باید ادامه پیدا کند و این سنت حسنه در جامعه گسترش یابد.

مساجد به سنگر مقابله با آسیب‌های فرهنگی تبدیل شوند

یداللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه مسجد در تربیت انسان‌ها اظهار کرد: مسجد نقش بسیار مهمی در تربیت دارد و بسیاری از شخصیت‌های اثرگذار جامعه، تربیت خود را از مسجد آغاز کرده‌اند.

وی با اشاره به تجربه‌های دوران پیش از انقلاب و پس از آن افزود: امروز نیز باید از ظرفیت مساجد استفاده کنیم و مساجد را به سنگر اصلی و خط مقدم مقابله با مسائل و آسیب‌های فرهنگی تبدیل کنیم.

رئیس نهاد نماینده ولی‌ فقیه در فارس از خبرنگاران خواست در این عرصه حضور فعال داشته باشند و گفت: از خبرنگاران درخواست می‌کنم مسائل مربوط به مساجد را دنبال کنند، در برنامه‌های مساجد حضور داشته باشند، فعالیت‌های آنان را ببینند و گزارش‌های خود را از این اقدامات منعکس کنند.

وی تأکید کرد: مساجد باید در خط مقدم مقابله با آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی قرار داشته باشند و رسانه‌ها نیز با انعکاس فعالیت‌های آنان می‌توانند نقش مهمی در تقویت این سنگر مقدس ایفا کنند.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha