کد خبر: 4331269
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
رئیس ستاد عتبات عالیات لرستان:

لرستان پیشتاز بازسازی عتبات عالیات شد

کریم زینی‌وند از اعزام ۱۳ هزار نیروی متخصص لرستان برای مشارکت در طرح توسعه و بازسازی عتبات عالیات خبر داد و گفت: لرستان از استان‌های پیشرو کشور در اجرای این طرح بزرگ معنوی است.

عتبات عالیات عراقبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان، کریم زینی‌وند، رئیس ستاد عتبات عالیات استان با اشاره به نقش برجسته لرستان در طرح ملی توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: استان لرستان با اعزام ۴۹ تیم تخصصی در قالب ۱۳ هزار نفر روز نیروهای ماهر در حوزه‌های تأسیسات، کاشی‌کاری، بناکاری و سیمان‌کاری، سهم قابل توجهی در اجرای پروژه‌های عمرانی و خلق آثار ماندگار در اماکن مقدس عراق ایفا کرده است.

وی با دعوت از افراد واجد شرایط برای مشارکت در این طرح معنوی، افزود: از همه کسانی که توانایی، تخصص و وقت لازم را دارند دعوت می‌کنیم با هماهنگی ستاد عتبات، در این فعالیت‌ها حضور یابند.

زینی‌وند همچنین از اسکان و پذیرایی رایگان داوطلبان در عراق خبر داد و گفت: برای نیروهای اعزامی امکان زیارت فراهم است تا ضمن انجام کارهای جهادی و تبرعی، از فیض حضور در عتبات عالیات نیز بهره‌مند شوند.

رئیس ستاد عتبات عالیات لرستان با قدردانی از همکاری رسانه‌های استان در پوشش اخبار این طرح، تصریح کرد: علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و هماهنگی می‌توانند با ستاد عتبات عالیات لرستان تماس بگیرند.

انتهای پیام
خبرنگار:
مهناز عالی نژادیان
captcha