کد خبر: 4330379
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
فرمانده سپاه لرستان:

لرستان از پیچیده‌ترین بحران‌های امنیتی عبور کرد

سردار نعمت‌اله باقری گفت: در حالی‌که دشمن در اغتشاشات اخیر حساب ویژه‌ای به علت مشکلات اقتصادی و حتی بسترهای طایفه‌ای روی لرستان باز کرده بود، اما به علت همراهی و همدلی ایجاد شده در شورای تأمین و مجموعه نیروهای امنیتی و انتظامی، به اهداف خودش نرسید.

سردار نعمت‌اله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی استانداری لرستان، سردار نعمت‌اله باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در مراسم تجلیل از پاسداران و جانبازان در سالروز ولادت حضرت امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل العباس(ع) که روز گذشته پنجم بهمن ماه در محل ستاد فرماندهی سپاه استان برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از مهمترین و سخت‌ترین بحران‌های امنیتی ۴۶ سال گذشته، وقایع اخیر بود که شباهتی به اعتراض نداشت و بیشتر شبیه نبردهای تروریستی دهه شصت بود، اظهار کرد: با این حال بازهم جانفشانی‌های پاسدارن، جانبازان، بسیجیان، نیروهای فراجا و نیروهای امنیتی سبب شد دشمنان در نقشه‌شان موفق نشوند و با جانفشانی خود نشان دادند همچنان پاسدار خون شهدا و ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند.

وی با اشاره به اینکه سپاه، بسیج و مدیریت میدانی استان با همدلی و حضور جهادی، لرستان را از یکی از پیچیده‌ترین بحران‌های امنیتی عبور دادند، افزود: در این میان حضور میدانی و قرارگاهی استاندار لرستان همانند جنگ ۱۲ روزه باعث تقویت وحدت و همدلی در مجموعه‌های امنیتی و انتظامی شد به نحوی که علاوه بر خرم‌آباد در سایر شهرستان‌ها نیز حضور یافتند.

باقری با بیان اینکه بخش مهمی از همدلی و همراهی ایجاد شده در شورای تأمین استان، حاصل حضور و تلاش‌های استاندار لرستان بود، گفت: اگر یک استاندار کم کار یا کم توجه در این زمینه در استان حاضر بود قطعاً این نوع نگاه روی زیرمجموعه نیز تأثیر داشت اما به لطف خداوند و‌ با حضور استاندار انقلابی، ولایی و پای کار، همدلی و همراهی ویژه‌ای در استان شکل گرفت.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به اینکه بخشی از درگیری‌های سیاسی با استاندار لرستان بخاطر همین روحیه ایشان است که منافع مردم را خط قرمز خود می‌داند، ادامه داد: در حالی‌که دشمن در اغتشاشات اخیر حساب ویژه‌ای به علت مشکلات اقتصادی و حتی بسترهای طایفه‌ای روی لرستان باز کرده بود، اما به علت همین همراهی و همدلی ایجاد شده در شورای تأمین و مجموعه نیروهای امنیتی و انتظامی، نتوانست به اهداف خودش دست یابد.

وی با بیان اینکه در این برهه نیز لرستان با همدلی و همراهی نیروهای بسیج، سپاه، فراجا و امنیتی خوش درخشید، گفت: در وقایع اخیر نیز با تقدیم ۲ پاسدار شهید، ۳ بسیجی شهید و ۳۳۴ مجروح، بازهم پاسداران و بسیجیان لرستان در کنار نیروهای امنیتی و انتظامی پای کار مردم و نظام ایستادند و جانفشانی کردند.

انتهای پیام
خبرنگار:
مرضیه حافظی فر
captcha