کد خبر: 4314094
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان:

انسجام درونی و کار جهادی، محور برنامه‌های بنیاد شهید لرستان است

مصطفی آزادبخت گفت: با تقویت انسجام درونی، همدلی و روحیه جهادی در میان کارکنان، می‌توانیم خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را متحول کرده و بنیاد شهید لرستان را به الگویی در کشور تبدیل کنیم.

مصطفی آزادبخت، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، مصطفی آزادبخت، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، ۱۰ آبان‌ماه، در نخستین نشست کاری خود با کارکنان بنیاد، ضمن قدردانی از زحمات مدیران پیشین، گفت: بنیاد شهید خانه صداقت و اخلاص است، همه ما باید با انسجام تشکیلاتی و نیت خیر، در مسیر خدمت به ایثارگران گام برداریم، اگر بین خودمان اختلاف و دوگانگی باشد، هیچ پیشرفتی حاصل نمی‌شود.

وی با تأکید بر اهمیت همدلی درون سازمانی افزود: اولین سیاست کاری من انسجام تشکیلاتی و کار گروهی است، از همکارانم انتظار دارم با صداقت، شفافیت و نقد سازنده در جهت تقویت مجموعه گام بردارند. هیچ‌کس در بنیاد، رقیب دیگری نیست و هدف، خدمت صادقانه است.

آزادبخت با اشاره به اینکه خود را از جنس جامعه ایثارگری می‌داند، خاطرنشان کرد: سال‌ها در جبهه حضور داشته‌ام و از خانواده‌ای ایثارگر هستم؛ بنابراین خدمت در بنیاد را لطفی الهی و توفیقی بزرگ می‌دانم، باور دارم اگر نیت‌ها خدایی باشد، هم خیر دنیا و هم آخرت نصیب ما می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید لرستان ضمن اعلام حمایت از نیروهای مجموعه، افزود: من ظرفیت آن را دارم که نیروهای زیرمجموعه از خودم قوی‌تر باشند. آرزو دارم چند مدیرکل توانمند از میان کارکنان بنیاد تربیت شوند، وظیفه من انتقال تجربه و ایجاد زمینه رشد است، نه محدود کردن نیروها.

وی همچنین به لزوم ارتباط سازنده با دستگاه‌های استان تأکید کرد و گفت: بنیاد شهید نزدیک‌ترین نهاد به ولایت فقیه است، باید با استانداری، نمایندگان مجلس، دستگاه‌های اجرایی و ائمه جمعه ارتباط فعال و محترمانه داشته باشیم تا شأن این نهاد ارزشمند حفظ شود.

آزادبخت در پایان اظهار کرد: به پشتوانه صداقت و روحیه لری که نماد مردانگی و یک‌رویی است، تلاش می‌کنیم بنیاد شهید لرستان را به الگویی از انسجام، اخلاص و خدمت صادقانه در کشور تبدیل کنیم؛ امیدوارم خداوند عاقبت همه ما را ختم‌به‌خیر کند.

انتهای پیام
captcha