کد خبر: 4311681
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۰
امام جمعه خرم‌آباد

روحیه جهادی و عدالت‌خواهی جوانان، بزرگ‌ترین سرمایه نظام اسلامی است

نماینده ولی‌ فقیه در استان لرستان روحیه جهادی، اخلاص و انگیزه خدمت در نسل جوان را بزرگ‌ترین سرمایه نظام اسلامی دانست و بر ضرورت هماهنگی فعالیت‌های جهادی با دستگاه‌های اجرایی و بهره‌گیری از ظرفیت مردم مناطق محروم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌ فقیه در لرستان و امام جمعه خرم‌آبادبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان، جمعی از دانشجویان جهادگر بسیج دانشجویی استان لرستان، عصر امروز، ۲۷ مهرماه با حضور در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد با حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی دیدار و گفت‌وگو کردند. 

در این نشست، سعید پورعلی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان، نورالدین درمنان، فرماندار شهرستان خرم‌آباد و سرهنگ محسن کریمی، فرمانده بسیج دانشجویی استان نیز حضور داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با بیان اینکه روحیه جهادی، اخلاص و انگیزه خدمت در نسل جوان، بزرگ‌ترین سرمایه نظام اسلامی است، اظهار کرد: آمادگی روحی و روانی جوانان برای خدمت به مردم، ثروت حقیقی هر ملت است و کشوری که بتواند 10 میلیون جوان مؤمن، انقلابی، معنویت‌گرا، اخلاق‌مدار و عدالت‌خواه تربیت کند، آینده خود را تضمین کرده است.

وی با اشاره به جایگاه ارزشمند دانشجویان در پیشرفت کشور افزود: پیشرفت علمی بدون ارتقای فرهنگی و دینی، به رشد انسانی منجر نخواهد شد و همان‌گونه که ایمان بدون علم و عمل صالح کارآمد نیست، علم، ایمان و عمل باید در کنار هم رشد کنند تا جامعه به تعالی برسد.

حجت‌الاسلام شاهرخی با قرائت بخشی از دعای روزانه «اللهم انی اعوذ بک من نفس لا تشبع...»، گفت: نماز، دعا و علم اگر بدون اثر و ارتقا باشد، سودی ندارد؛ علم زمانی ارزشمند است که در خدمت ایمان و عمل صالح باشد.

وی جهادگران دانشجو را گنجینه‌های ارزشمند نظام دانست و تصریح کرد: این روحیه خدمت‌رسانی در بین جوانان سرمایه‌ای بزرگ است و اگر کسانی بخواهند مسیر عدالت را منحرف کنند، همین جوانان عدالت‌خواه با صدای رسا و روحیه انقلابی اجازه نخواهند داد قطار انقلاب از ریل ارزش‌ها خارج شود.

امام جمعه خرم‌آباد در ادامه با اشاره به طرح «پویش لبخند ایران» که در این نشست معرفی شد، خواستار برگزاری جلسه‌ای مشترک میان مسئولان استانداری، بسیج دانشجویی و دستگاه‌های اجرایی در هفته‌های آینده شد تا هماهنگی‌های لازم پیش از اجرای میدانی برنامه‌ها صورت گیرد.

وی با تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای فعالیت‌های جهادی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت، گفت: ناهماهنگی میان گروه‌های جهادی و دستگاه‌های اجرایی گاه سبب توقف یا تضعیف طرح‌ها شده است؛ بنابراین این هماهنگی باید از ابتدا شکل گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت اهالی مناطق محروم تأکید کرد و افزود: افراد ساکن در محلات حاشیه‌نشین شناخت دقیقی از منطقه دارند و می‌توانند با ارائه گزارش‌های مستمر، نقاط ضعف و قوت دستگاه‌ها را مشخص کنند تا با تشکیل مثلث هماهنگی میان دفتر نمایندگی ولی‌فقیه، استانداری و فرمانداری، مشکلات به‌صورت ریشه‌ای برطرف شود.

وی در ادامه با اشاره به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کادرسازی مدیران متعهد و انقلابی، گفت: کادرسازی در کشور باید از طریق هیئت‌ها، گروه‌های جهادی، موکب‌های حسینی و مساجد انجام گیرد؛ مدیران آینده باید مؤمن، انقلابی، عدالت‌خواه و عالم باشند و این مسیر باید از دل حرکت‌های جهادی برخیزد.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان در پایان با تقدیر از حضور دانشجویان جهادگر و مسئولان، خاطرنشان کرد: جوانان گنجینه‌های ارزشمند ملت‌اند و حضور و نشاط آنان امیدبخش آینده‌ای روشن برای کشور است. دستگاه‌های اجرایی نیز باید با تمام توان از فعالیت‌های جهادی حمایت کنند.

انتهای پیام
captcha