کد خبر: 4311557
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹

برگزاری کارگاه‌های «تدبر در قرآن» در شهرستان‌های لرستان

کارگاه‌های آموزشی نیم‌ روزه «تدبر در قرآن» در شهرستان‌های خرم‌آباد، الیگودرز، بروجرد، سلسله، دلفان و کوهدشت برگزار می‌شود.

برگزاری کارگاه‌های نیم‌روزه «تدبر در قرآن» در شهرستان‌های لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان، کارگاه‌های آموزشی نیم‌روزه «تدبر در قرآن» با حضور اساتید حجت‌الاسلام محمد جواد ابراهیمی و حجت‌الاسلام ابراهیم رضازاده در شهرستان‌های خرم‌آباد، الیگودرز، بروجرد، سلسله، دلفان و کوهدشت برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به مراکز ثبت‌نام هر شهرستان، حضور خود را قطعی کنند.

این کارگاه‌های «تدبر در قرآن» به منظور آشنایی شرکت‌کنندگان با مفاهیم قرآنی و روش‌های تدبر در آیات شریف قرآن کریم برگزار می‌شود و زمان‌بندی و محل برگزاری این کارگاه‌ها به شرح زیر است:

خرم‌آباد: پنج‌شنبه، ۸ آبان‌ماه، ساعت ۸ صبح، ثبت‌نام از طریق @negar25f

الیگودرز: چهارشنبه، ۷ آبان‌ماه، ساعت ۸ صبح، ثبت‌نام از طریق @SsJapelaghi

بروجرد: چهارشنبه، ۷ آبان‌ماه، ساعت ۱۴، ثبت نام از طریق @Moasese17

سلسله: پنج‌شنبه، ۱۵ آبان.ماه، ساعت ۸ صبح، ثبت‌نام از طریق مؤسسه شمیم قرآن

دلفان: پنج‌شنبه، ۱۵ آبان‌ماه، ساعت ۱۴، ثبت‌نام از طریق مؤسسه مکتب امام سجاد(ع)

کوهدشت: جمعه، ۱۶ آبان.ماه، ساعت ۸ صبح، ثبت‌نام از طریق @Noorolhoda1387

محل برگزاری کارگاه‌ها، ادارات تبلیغات اسلامی هر شهرستان است و شرکت‌کنندگان می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه‌های معرفی شده، حضور خود را نهایی کنند.

انتهای پیام
captcha