کد خبر: 4311035
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵
رضا آریایی‌فر

برنامه‌های ۱۳ آبان با نگاه ویژه به گفتمان دانش‌آموزان برگزار شود

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری لرستان بر ضرورت توجه ویژه به گفتمان و ادبیات دانش‌آموزان و دانشجویان در برنامه‌های ویژه ۱۳ آبان تأکید کرد.

جلسه هماهنگی بزرگداشت روز دانش‌آموزبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، رضا آریایی‌فر، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری لرستان در جلسه هماهنگی بزرگداشت روز دانش‌آموز که ۲۳ مهرماه در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: یوم الله ۱۳ آبان  در تاریخ انقلاب اسلامی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است زیرا شاهد رویدادهای مهمی از جمله شهادت دانش‌آموزان، تبعید حضرت امام و تسخیر لانه جاسوسی در این روز بوده‌ایم و‌ بر این اساس؛ امام راحل این روز را انقلاب دوم نامیدند.

وی ادامه داد: ۱۳ آبان امسال باتوجه به شرایط روز جامعه با شعار محوری متحد و استوار، مقابل استکبار در سراسر استان، برگزار می‌شود.

مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری لرستان با بیان اینکه برنامه‌های متنوعی طی ۴ دهه گذشته در این روز برگزار می‌شده است، گفت: برهمین اساس دستگاه‌های اداری جهت هماهنگی بیشتر برای برگزاری باشکوه این مراسم، در جلسه حضور یافتند و‌ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در قالب صورتجلسه برنامه‌های هدف را برای ادارات ارسال می کند. 

آریایی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت گفتمان سازی برای معرفی ابعاد مختلف این روز به قشر دانش‌آموز و دانشجو، اظهارکرد: صداوسیما همکاری لازم را مانند همیشه در اطلاع رسانی و پوشش برنامه های این روز مهم دارد و لازم است که طی ۲۰ روز از طریق کارشناسان مجرب برای نسل جدید که ادبیات آنها با دهه‌های گذشته فرق دارد، بیشتر صحبت کنند.

وی تصریح کرد: لازم است که فعالان فضای مجازی نیز در این زمینه برای آگاهی بخشی بیشتر به نسل جوان، فعال‌تر شوند. 

مدیرکل سیاسی استانداری لرستان ضمن تاکید بر توجه ویژه به شهدای دانش‌آموز و بویژه جنگ ۱۲ روزه بر برگزاری باشکوه برنامه‌ها در این زمینه و بخصوص در مدارسی که این شهدا ، مشغول به تحصیل بوده‌اند، تأکید کرد.

آریایی اظهار کرد: مسئولان آموزش و پرورش و مدیران مدارس و... در این مدت با خانواده شهدای دانش‌آموز دیدار کنند تا نشان دهیم که یاد این عزیزان در خاطر مردم ماندگار است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی و ...در این زمینه ادامه داد: باید برگزاری این اردوها و برنامه‌ها بر عهده افرادی باشد که اختلاف زیادی از نظر سنی با دانش‌آموزان و دانشجویان نداشته باشند تا ارتباط مناسب‌تری با دانش‌آموزان بگیرند و برنامه‌ها متنوع‌تر باشد زیرا این نوع برنامه‌ها از نظر فرهنگ‌سازی نیز در جامعه بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

آریایی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی استان طی سال گذشته در این رویداد نقش‌آفرینی کردند ولی امسال باتوجه به شرایط کشور، تبیین این رویداد برای دانش‌آموزان و دانشجویان بسیار اثرگذار خواهد بود.

انتهای پیام
captcha