کد خبر: 4306569
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۸
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان خبر داد

آغاز سال تحصیلی در ۴۷۰۰ مدرسه در لرستان

سیدعیسی سهرابی با اشاره به آمادگی ۶۸۰۰ فرهنگی و ۴۷۰۰ مدرسه دولتی و غیردولتی در قالب ۱۸ هزار و ۲۰۰ کلاس درس برای سال تحصیلی جدید و داشتن شروعی متفاوت، گفت: انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بوده و خدمات ارزنده‌ای به آموزش و پرورش داشته است.

سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، سیدعیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان، امروز یکم مهرماه، در آیین زنگ مهر و مقاومت که در سالن ورزشی دبیرستان دخترانه خدیجه کبری خرم‌آباد برگزار شد، با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید با طرح این سؤال که چه نسبتی بین زنگ مهر و مقاومت وجود دارد و چه اندیشه و فکر عمیقی این ترکیب را استفاده کرده است، گفت: مهر نماد سازندگی، امید، بالندگی و مقاومت نماد پایداری، ایثار و فداکاری است و این دو بال‌های پرواز یک کشور هستند. 

وی با اشاره به اینکه اگر حماسه‌سازی جوانان غیور هوا فضا نبود امروز زنگ مهر و مقاومت نواخته نمی‌شد، بیان کرد: مهر و مقاومت دو بال تأثیرگذار برای استقلال، توسعه و تعالی و عزت یک کشور هستند و امیدواریم در مسیر شهدا ثابت قدم باشیم و راه آنان را ادامه دهیم. 

سهرابی با اشاره به آمادگی ۶۸۰۰ فرهنگی و ۴۷۰۰ مدرسه دولتی و غیردولتی در قالب ۱۸ هزار و ۲۰۰ کلاس درس برای سال تحصیلی جدید و داشتن شروعی متفاوت، بیان کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی بوده و خدمات ارزنده‌ای به آموزش و پرورش داشته است و در این زمان نهضت عدالت آموزشی در دولت چهاردهم آغاز شده که در این راستا ارتقای مهارت آموزشی اولویت اصلی آموزش و پرورش است.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با تأکید بر اینکه از طریق سند تحول بنیادین، دولت، نهادهای غیردولتی، خانواده و رسانه به‌عنوان چهار رکن اعلام شده است، اظهار کرد: امسال انتظار از ما بسیار زیاد است و همه باید در دو بعد ارتقای ساخت‌های آموزشی و پرورشی و نشاط اجتماعی تمام تلاشمان را به‌کار ببریم تا کشور در مسیر بالندگی قرار گیرد. 

انتهای پیام
captcha