کد خبر: 4296138
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲
استاندار لرستان:

ایران اهل گفتگوست اما زور را نمی‌پذیرد

سیدسعید شاهرخی گفت: بیچارگی رژیم صهیونسیتی باعث سربلندی نظام جمهوری اسلامی شد و نشان داد ما اهل گفت‌وگو هستیم ولی زیر بار زور نمی‌رویم؛ همان‌هایی که ناآگاه می‌گفتند موشک برای چیست، خواستار ساخت موشک با رشادت رزمندگان ما شدند.

سید سعید شاهرخی، استاندار لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، سیدسعید شاهرخی، استاندار لرستان، دوم مرداد ماه، در جلسه شورای برنامه‌ریزی لرستان که در شهرستان سلسله برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد سه شهید گرانقدر ملی و البته گمنام این شهرستان، اظهار کرد: وجود ذی قیمت این عزیزان و نمایش وطن پرستی آنها در جنگ ۱۲ روزه سبب شد انقلاب مسیر ارزشمند خود را ادامه دهد.

وی با اشاره به اینکه دشمن در تجاوز اخیر نشان داد که ملت و رهبری این کشور را نمی‌شناسد، افزود: ایران اهل گفت‌وگوست ولی زیر بار زور نمی‌رود.

شاهرخی ادامه داد: انتظار می‌رفت که رژیم صهیونسیتی و حامیانش که نطفه‌شان با کودک کشی و تجاوز بسته شده، دست به چنین خیانت و تجاوزی به میهن بزنند، آنها در هر تجاوز برای خودشان هدف تعریف می‌کنند اما باید گفت که هدف‌های آنان تاکنون محقق نشده است.

استاندار لرستان گفت: آنها خواستند حماس را از بین ببرند که به نتیجه نرسید، برای آزاد کردن گروگان‌ها و جنازه‌ها که همچنان آنجا باقی مانده، مجبور شد بعد از یکسال درخواست مذاکره بدهد و اینها نشان می‌دهد که در اهدافشان موفق نشده‌اند.

وی افزود: در جریان تجاوز به کشور ما با شور و مشورت با اربابش می‌خواست به صورت غافلگیر شیرازه کشور را از بین ببرد و به خیال خام خودش مردم را به خیابان بکشد و فرماندهی نظام را به سمت فروپاشی ببرد و دانش هسته‌ای را از بین ببرد که در اینها هم موفق نشد.

شاهرخی ادامه داد: دشمن برای ترور یک فرد حدود ۱۵ تا ۶۰ نفر را ترور می‌کرد چون اخلاق و دین ندارند، ترامپ خواست بدون قید و شرط تسلیم شویم ولی در نهایت خواستار مذاکره شد، آنها سعی می‌کنند خودشان را برنده نشان بدهند ولی در حقیقت فقط سروصدا می‌کنند.

استاندار لرستان گفت: از آنجا که رهبر ما ظرف چند ساعت با رهبری اتاق فرماندهی جنگ و جایگزین کردن جانشین آنها، تصورات آنها را به هم ریخت، مجبور به آتش بس شدند.

وی بابیان اینکه آنها توانایی رهبر ما را نشناختند، گفت: شیرازه امنیتی و نظامی ما بلافاصله مورد بازسازی قرار گرفت و رهبر انقلاب مسیر را مشخص و اعلام کردند این کار شما را بیچاره خواهد کرد که این بیچارگی را به عینه دیدیم.

شاهرخی افزود: نیروهای ما در حقیقت بیچارگی رژیم صهیونسیتی را رقم زدند، آنها تصاویر قطره چکانی از شکست نمایش می‌دهد و با وجود سختگیری بازهم تصاویر نشان داد که زیرساخت‌های کلیدی آنها در حیفا و تل آیو از بین رفت، مراکز تخصصی و فنی آنها توسط یگان‌های مقتدر هوا فضای سپاه و ارتش از بین رفت و مجبور با آتش بس شدند.

استاندار لرستان ادامه داد: بیچارگی رژیم صهیونسیتی باعث سربلندی نظام جمهوری اسلامی شد و نشان داد ما اهل گفت‌وگو هستیم ولی زیر بار زور نمی‌رویم بنحوی همان‌ها که ناآگاه می‌گفتند موشک برای چیست، خواستار ساخت موشک با رشادت رزمندگان ما شدند.

وی یادآور شد: ۳۴ شهید در خرم‌آباد داشتیم و جالب بود که بیشترین این شهدا، برای جلو رفتن در عرصه جنگ داوطلب بودند.

شاهرخی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی سلسله گفت: سلسله مهد پرورش زنان و مردان بزرگی بوده و هست و طبیعت سرشارش یکی از ظرفیت‌های این شهرستان برای پرورش چهره‌های شاخص است.

استاندار لرستان تصریح کرد: در تمام عرصه‌ها از فرزندان سلسله به عنوان چهره‌های دانا، نخبه و برجسته یاد می‌شود و الشتر از کم حاشیه‌ترین مناطق استان است.

وی گفت: آنچه مانع توسعه است و روح و روان و جامعه را تحت تاثیر قرار می‌دهد، حاشیه‌های بی‌اهمیت است، راه برون رفت از تنگناها در دعوا و حاشیه نیست و مردم سلسله از این حواشی همواره به دور بوده‌اند.

شاهرخی افزود: جمع حاضر نمایندگان فرهیخته و اصیل طوایف مختلف این منطقه هستند، باید قدر این مردم را دانست و مسیر را به نفع مردم اصلاح کرد، باید خواسته‌های مردم را محقق کنیم و با آنها در ارتباط باشیم، عصاره مردم در جمع نخبگان، تجلی می‌یابد و اینها فرصتی است که دولت وفاق ملی ایجاد کرده است.

استاندار لرستان ادامه داد: حتی کسانی که در انتخابات و ...برای این دولت تلاش کردند ولی در مسندی قرار نگرفتند، هم شایسته تقدیرند و باید قدر آنها را بدانیم.

انتهای پیام
captcha