کد خبر: 4290882
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
فرماندار بروجرد:

برپایی موکب‌ها با اخذ مجوز رسمی از اداره تبلیغات اسلامی باشد

قدرت‌الله ولدی با بیان اینکه محرم امسال باید نماد وحدت، نظم و شکوه عزاداری حسینی در شهر باشد بر لزوم ساماندهی موکب‌ها در سطح شهر تأکید کرد و گفت: برپایی موکب‌ها باید با اخذ مجوز رسمی از اداره تبلیغات اسلامی و هماهنگی کامل با دستگاه‌های مسئول انجام شود.

جلسه هماهنگی مراسم محرم در بروجردبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری بروجرد، قدرت‌الله ولدی، فرماندار ویژه بروجرد امروز، چهارم تیرماه در نشست هماهنگی با شورای هیئت‌های مذهبی و کانون مداحان بروجرد، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه برای برگزاری باشکوه مراسم‌ ماه محرم در سطح شهرستان تأکید کرد.

وی با بیان اینکه محرم امسال به‌ دلیل شرایط خاص منطقه و حوادث اخیر، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: ما ملت امام حسین(ع) هستیم و باید با حضور پرشور، منظم و قانونمند، جلوه‌ای از ایمان، بصیرت و انسجام را به نمایش بگذاریم.

ولدی با اشاره به لزوم ساماندهی موکب‌ها در سطح شهر، اضافه کرد: برپایی موکب‌ها باید با اخذ مجوز رسمی از اداره تبلیغات اسلامی و هماهنگی کامل با دستگاه‌های مسئول انجام شود تا نظم شهری و حقوق عمومی حفظ گردد.

معاون استاندار لرستان همچنین از پیگیری موضوعات تأمین برخی اقلام غذایی مورد نیاز هیئت‌های مذهبی از استان، بیمه مداحان و بررسی امکان ارائه تسهیلات حمایتی جهت تهیه تجهیزات مورد نیاز هیئت‌ها خبر داد و با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت مساجد در ایام محرم، افزود: با هماهنگی اداره اوقاف و هیئت‌‌امنای مساجد، برگزاری مراسم‌ مذهبی به‌ویژه در ایام محرم در مساجد سطح شهر بلامانع است و مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام
captcha