کد خبر: 4290487
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان:

وعده صادق ۳ سردمداران کفر را دچار استیصال کرد

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی گراوند گفت: عملیات وعده صادق ۳ و شخم زدن اراضی اشغالی سردمداران کفر و الحاد را چنان دچار استیصال و دستپاچگی کرد تا دیوانه‌وار حماقتی دیگر را تکرار کنند تا به تصور باطل خود خفت و خواری رژیم کودک‌کش به پشتیبانی آمریکای جنایتکار را از اذهان جوامع دور کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین هادی گراوند، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستانحجت‌الاسلام والمسلمین هادی گراوند، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان، در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، اظهار کرد: فرار از شکست و به تصور باطل خود ایجاد نارضایتی و تقابل بین ملت، دولت و حاکمیت و نیروهای مسلح و گسترش تلفات انسانی بیشتر و ناتوانی در تقابل با نیروهای مسلح و مانع شدن از شنیده شدن حقایق باعت تجاوز رژیم صهیونیستی به صداوسیما شد. غافل از اینکه ملت بصیرتر از قبل فریب این تهاجمات را نمی‌خورند.

وی با اشاره به اینکه دلبستگی، وابستگی، ترس، اضطراب و دلهره و همدستی و همراهی و هم پیمانی کشورهای غربی با رژیم کودک‌کش و تعارض منافع آنها با رژیم صهیونیسم مانع محکومیت جنایت‌های آشکار می‌شود، گفت: در مقابل اینها به تعبیر مقام معظم رهبری همبستگی و اتحاد ملی سوخت موشک‌ها و قوت قلب نیروهای مسلح و خنثی‌کننده توطئه‌ها است.

گراوند با اشاره به اینکه بدون تردید امروز جامعه دانشگاهیان و به‌ویژه اساتید در خط مقدم جهاد تبیبن و نقش‌آفرین در خنثی‌سازی توطئه‌ها و همراه‌کننده بیش از پیش ملت در حمایت و همراهی با نیروهای مسلح سربازان صاحب الامر(عج) است، ادامه داد: آمریکای جنایتکار در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران اهداف متعددی مانند حفظ حیثیت برباد رفته رژیم کودک‌کش، انحراف افکار عمومی از این شکست خفت‌بار، فشار برای تحمیل اهداف خود را دنبال می‌کند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان لرستان با اشاره به اینکه هدف دیگر آمریکا ممانعت از رشد و شکوفایی و خودکفایی کشور و وابسته نگه داشتن آن و گسترش سلطه و خباثت بیشتر خود  بر ایران اسلامی است، افزود: در مقابل این اهداف باید بدانیم که دانشمندان ایران پهناور اگر علم در ثریا باشد به آن دست پیدا خواهند کرد، همانند کشف واکسن کرونا و آن را در اختیار بشریت قرار خواهند داد، که این را از مکتب اسلام و قرآن و امامین انقلاب آموخته‌اند.

وی تصریح کرد: عملیات وعده صادق 3 و شخم‌زدن اراضی اشغالی سردمداران کفر و الحاد را چنان دچار استیصال و دستپاچگی کرد تا دیوانه‌وار حماقتی دیگر را تکرار کنند تا به تصور باطل خود خفت و خواری رژیم کودک کش به پشتیبانی آمریکای جنایت کار را از اذهان جوامع دور کنند اما از این غافل بودند که فاتحان خیبر با پشتوانه ملت قهرمان‌پرور، استکبارستیز و همراه و پا به پای ولایت، رهبری و مرجعیت در فتح الفتوح‌های دیگر باقیمانده هیمنه پوشالی آنها را در هم خواهند شکست.

گراوند در پایان اظهار کرد: معتقدیم ان تنصر الله ینصرکم ان معی ربی، به پشتوانه همین نصرت و مدد الهی و اقتدار توحیدی نظام و ایمان راسخ که رهبر انقلاب فرمودند: «وَلَا تَهِنُواْ وَلَا تَحۡزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلۡأَعۡلَوۡنَ إِن كُنتُم مُّؤۡمِنِينَ» و از طرفی امروز القای ترس و ناامیدی در دل ملت گناهی نابخشودنی و خیانتی متفاوت‌تر از همه خیانت‌ها در حق شهدا و آرمان‌های انقلاب و بازی کردن در زمین دشمن است و طبیعتاً نقش جامعه دانشگاهی، نخبگان حوزوی دانشگاهی که در خط مقدم جهاد تبیین هستند، در ایجاد امید و نقش‌آفرینی در جهاد تبیین و امیدآفرینی نسبت به تحقق وعده‌های الهی بسیار می‌تواند اثرگذار و نتیجه بخش باشد.

انتهای پیام
captcha