کد خبر: 4289478
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
همزمان با سراسر کشور

برگزاری راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در شهرهای لرستان

در راستای همدلی ملی همزمان با سراسر کشور در پایگاه‌های نمازجمعه‌ شهرهای لرستان مراسم گرامیداشت شهدای راه قدس و راهپیمایی جمعه خشم و نصر برگزار می‌‌شود.

برگزاری راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در شهرهای لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، در راستای همدلی ملی همزمان با سراسر کشور در پایگاه‌های نماز جمعه‌ شهرهای لرستان مراسم گرامیداشت «شهدای راه قدس»  و راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» برگزار می‌‌شود.

در این مراسم مردم شریف ایران اسلامی و به تبع آن استان لرستان با گرامیداشت «شهدای راه قدس» به شهدای تجاوز صهیونیستی ادای احترام می‌کنند.

در نخستین مراسم ملی گرامیداشت شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی، نمازگزاران سراسر کشور جمعه ۳۰ خردادماه، برای ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا، در پایگاه‌های نمازجمعه سراسر کشور حضور خواهند یافت.

این مراسم در روز جمعه 30 خردادماه در مصلای‌های سراسر کشور و با حضور خانواده‌های معزز شهدا و اقشار مختلف مردم و با میزبانی ستادهای برگزاری نماز جمعه و همکاری مساجد، هیئت‌ها و تشکل‌های مردمی در تجلیل از شهدای غیرنظامی، دانشمندان هسته‌ای و سرداران نظامی و پس از اقامه نماز جمعه با «راهپیمایی جمعه‌های خشم» برگزار می‌شود.  

نامگذاری مراسم به نام «شهدای راه قدس» و «جمعه‌های خشم» تأکیدی بر تداوم مقاومت تا آزادی قدس شریف است.

این مراسم همزمان با سراسر کشور در لرستان نیز برگزار و در خرم‌آباد بعد از نماز دشمن‌‌شکن جمعه در مسیر مصلای الغدیر به سمت خیابان انقلاب برگزار خواهد شد.

انتهای پیام
captcha