کد خبر: 4288885
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
نماینده ولی‌ فقیه در لرستان:

پاسخ ایران اسلامی به رژیم صهیونی سنگین‌تر است

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی گفت: پاسخ ملت ایران به حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خوبی در حال اجراست و هرچه به جلو می‌رویم جواب ما کوبنده‌تر و سنگین‌تر است تا دشمن تسلیم شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌ فقیه در لرستان، امروز، 26 خردادماه، در جریان مراسم تشییع پیکر شهدای حمله رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی در خرم‌آباد، گفت: این اجتماع، اجتماع پیروزی اسلام و رزمندگان اسلام است.

وی با اشاره به اینکه شهدا متعلق به بشریت هستند، ادامه داد: همه افرادی که در این جمع حضور دارند جزء خانواده‌های شهدا هستند و پرچم شهدا را به دست گرفته‌ و بالا برده‌اند.

شاهرخی با اشاره به اینکه خانواده شهدا باید بدانند که راه شهیدان آنها ادامه دارد و از این بابت خوشحال باشند، تصریح کرد: این اجتماع به این معناست که شهدا زنده‌اند و راه آنها نیز زنده است.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان افزود: پاسخ ما به حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خوبی در حال اجراست و هرچه به جلو می‌رویم جواب ما کوبنده‌‌تر و سنگین‌تر می‌شود تا دشمن تسلیم شود.

انتهای پیام
captcha