کد خبر: 4287381
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
فرماندار مرکز لرستان:

مصوبات شورای فرهنگ عمومی دقیق و در چارچوب قانون اجرا شود

نورالدین درمنان گفت: نهادهای مرتبط و عضو شورای فرهنگ عمومی باید مصوبات شورا را در چارچوب قانون با برنامه دقیق اجرا و از گسترش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی ممانعت کنند.

نورالدین درمنان، فرماندار مرکز لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری خرم‌آباد، نورالدین درمنان، فرماندار مرکز لرستان، روز گذشته، ۱۸ خردادماه، در دومین گردهمایی ائمه جمعه منطقه یک لرستان شامل شهرهای خرم‌آباد، دلفان، سلسله، زاغه، سپیددشت و بیرانشهر که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌ فقیه در لرستان و فرمانداران سلسله و دلفان به میزبانی شهرستان الشتر برگزار شد، با اشاره به اهمیت مقوله فرهنگ و نقش آن در ارتقای جامعه، گفت: از طریق فرهنگ است که اعضای جامعه می‌آموزند چگونه بیندیشند و عمل کنند و کارشناسان معتقدند اعتلای هر جامعه به فرهنگ آن بستگی دارد، به طوری‌که حتی با کمک فرهنگ می‌توان مسیر حرکت حیات یک جامعه را بررسی و پیش‌بینی کرد. در این مسیر شورای فرهنگ عمومی در هدایت فرهنگی جامعه نقش بسزایی دارد و همه دستگاه‌ها باید به‌طور جدی به وظایف عمل کنند.

وی با بیان اینکه هر موضوعی که مرتبط با آداب و سنن، باورها و مباحث اجتماعی باشد و از مسیر خود دچار آسیب شود، نیازمند آسیب‌شناسی است، بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی این مسائل را آسیب‌شناسی و رفع مشکلات را در دستور کار قرار می‌دهد.

درمنان در ادامه با اشاره به هزینه‌های مراسم عزا در استان و ضرورت فرهنگ‌سازی در این زمینه، گفت: براساس آموزه‌های دینی کسی که مصیبتی می‌بیند باید مورد همدردی و دلجویی قرار گیرد و این درحالی است که براساس رسومی که وجود دارد، افراد مهمان خانواده متوفی می‌شوند و هزینه اطعام را نیز بر آنان تحمیل می‌کنند؛ که با توجه به تورم و وضعیت معیشتی باید این سبک تغییر پیدا کند.

فرماندار مرکز لرستان با بیان اینکه مصرف‌گرایی یکی دیگر از مسائل اجتماعی است که باید این سبک تغییر کند، تصریح کرد: لازم خانواده‌ها فرهنگ قناعت را ترویج و رعایت کنند.

وی با بیان اینکه توسعه کشور در دست جوانانی است که در مدارس تحصیل می‌کنند و به منظور جلوگیری از برخی ناهنجاری‌ها، خانواده‌ها و مدارس باید رابطه مطلوبی داشته باشند تا دانش‌آموزان را در خصوص اعتیاد، رفتارهای خشنونت‌آمیز و برخی ناهنجاری‌ها و آسیب‌ها دور کنند و فضایی پرنشاط و امیدآفرین برای جوانان مهیا کنند، تصریح کرد: در این مسیر استفاده از مربیان باتجربه، جوان و خلاق ضرورت دارد.

درمنان با اشاره به اینکه حل این مسائل در سایه هم‌افزایی، همدلی و انسجام با محوریت ائمه جمعه محقق خواهد شد، گفت: نهادهای مرتبط و عضو شورای فرهنگ عمومی باید مصوبات شورا را در چارچوب قانون با برنامه دقیق اجرا و از گسترش آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی ممانعت کنند.

فرماندار مرکز لرستان بر شناسایی آسیب‎‌ها و مسائل فرهنگی در مناطق مختلف شهرستان تأکید و بیان کرد: ضرورت دارد با اجرای برنامه‌های دقیق، هدفمند و کارشناسی شده، بستر را برای تقویت و رشد فرهنگی جامعه مهیا کنیم.

درمنان اظهار کرد: باید سبک زندگی مبتنی بر آموزه‌های دینی را در جامعه تقویت کنیم که در این راستا نیاز است دستگاه‌های متولی از موازی‌کاری بپرهیزند و به مقابله با ترفندها و جنگ نرم دشمن بپردازیم.

انتهای پیام
captcha