به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کانون خادمیاران رضوی لرستان، بهمناسبت ایام شهادت آیتالله سیدابراهیم رئیسی روز گذشته، دوم خردادماه به همت کانون تعلیم و تربیت رضوی بروجرد مراسم بزرگداشت شهدای خدمت با حضور ۲۵۰ دانشآموز بروجردی در دبستان پروین اعتصامی بروجرد برگزار شد.
مریم معظمیگودرزی، دبیر کانون تعلیم و تربیت رضوی بروجرد با حضور در جمع دانشآموزان شرکتکننده در مراسم اولین سالگرد شهدای خدمت با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدجمهور، گفت: سادهزیستی و مردمداری خادمالرضا شهید آیتالله رئیسی الگوی مناسب اخلاق اسلامی برای دانشآموزان است.
وی با بیان اینکه آشنایی دانشآموزان با الگویی موفق حکمرانی اسلامی بهویژه سیره آیتالله رئیسی در تربیت رضوی مؤثر است، افزود: هدف از برگزاری چله خدمت در این مدرسه را آشنایی بیشتر دانشآموزان با سیره زندگی خادمالرضا شهید رئیسی بوده است.
در این مراسم، برنامههای متنوع فرهنگی، قرائت صلوات خاصه حضرت، عزاداری، مدیحهسرایی و پذیرایی برای ۲۵۰ دانشآموز و کادر دبستان اجرا شد.
انتهای پیام