به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی اداره کل زندانهای استان لرستان، عبدالمجید کشوری، مدیرکل زندانهای استان لرستان امروز، ۲۴ اردیبهشتماه گفت: طی دهه کرامت و در راستای ترویج فرهنگ نوعدوستی و کمک به همنوعان، ۱۶ زندانی جرائم غیرعمد با تلاش اداره کل زندانهای استان لرستان، ستاد دیه و مشارکت خیرین نیکوکار از زندان آزاد شدند.
وی افزود: این اقدام خداپسندانه، با هدف بازگشت افراد نیازمند به آغوش خانواده و فراهمسازی زمینه اصلاح و بازسازی زندگی آنان، در روزهای گرامیداشت ولادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) صورت گرفت.
مدیرکل زندانهای استان لرستان ضمن قدردانی از همراهی خیرین اظهار کرد: مجموع بدهی این زندانیان از طریق کمکهای مردمی، گذشت شکات و حمایت نهادهای مرتبط تأمین شده است.
وی گفت: این افراد که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی در حبس بودند، پس از تکمیل مراحل قانونی آزاد و به آغوش خانوادههای خود بازگشتند.
کشوری همچنین از اعطای ۳۶۷ مورد مرخصی به زندانیان به مناسبت دهه کرامت خبر داد و افزود: دهه کرامت فرصتی مغتنم برای ترویج مهربانی، بخشش و همدلی در جامعه اسلامی است و آزادی این زندانیان و اعطای ارفاقات قانونی به آنان، جلوهای از تجلی این ارزشهای متعالی به شمار میرود.
انتهای پیام