کد خبر: 4279374
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴

کتابخانه عمومی غدیر خرم‌آباد بازگشایی شد + عکس

در آیینی با حضور فرماندار خرم‌آباد، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی لرستان و جمعی از مسئولان شهرستان، کتابخانه عمومی غدیر بازگشایی شد.

افتتاح کتابخانه عمومی غدیر خرم آبادبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی لرستان، امروز، 10 اردیبهشت‌ماه، همزمان با دهه کرامت، آیین بازگشایی کتابخانه عمومی غدیر خرم‌آباد با حضور نورالدین درمنان، فرماندار خرم‌آباد، حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی لرستان، شاهین بیرانوند، عضو شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و جمعی از کتابداران و اعضای کتابخانه‌های عمومی برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی لرستان، ضمن تبریک ولادت حضرت معصومه(س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت گفت: مایه خیر و برکت است که در ایامی که متعلق به حضرت امام رضا(ع) بوده، یکی از مراکز دانایی شهر خرم‌آباد پس از بروزرسانی تجهیزات و شاداب‌سازی بازگشایی می‌شود. از آنجایی که کتابخانه عمومی غدیر بیش از دو دهه به مردم ارائه خدمت کرده تجهیزات و برخی از قسمت ها نیاز به تعمیر و بازسازی داشته که این مهم در دستور کار اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان قرار گرفته و با زحمات همکاران این اتفاق رقم خورد.

وی با بیان اینکه فضای فیزیکی کتابخانه‌ای در شهر خرم‌آباد با جمعیت همخوانی نداشته و در این حوزه کمبود داریم، افزود: برای بازسازی این کتابخانه حدود 10 میلیارد ریال هزینه شده که صرف خرید تجهیزات از جمله قفسات، میز و صندلی مطالعه، ایجاد بخش گالری، میز امانت و رنگ آمیزی بخش‌های مختلف بوده است.

سبزیان به اعتبارات محدود کتابخانه‌های عمومی اشاره و تصریح کرد: امید است از سوی شهرداری خرم‌آباد در خصوص پرادخت سهم نیم درصد مساعدت بیشتری شده و یقین داشته باشند این مبلغ برای خدمت بیشتر به مردم هزینه خواهد شد.

در ادامه نیز فرماندار خرم‌آباد در این مراسم بیان کرد: اعتقاد دارم کسانی که در حوزه توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخانه‌های عمومی تلاش می‌کنند در نزد خداوند پاداش شایسته‌ای دارند. در دنیا کتابخانه‌های عمومی یک مرجع علمی بوده و کارکنان این کتابخانه‌ها مورد احترام عموم مردم هستند.

وی با اشاره به اینکه کتابخانه مکانی برای همدلی و تبادل نظر در راستای سازندگی بوده و مطالعه بر روی فرد و اجتماع تأثیر مستقیم داشته و توسعه یافتگی جامعه از کتابخانه‌های عمومی شروع می‌شود، گفت: امروز سه شاخص برای توسعه یافتگی تعریف شده و این شاخص‌ها شامل مشارکت جامعه در بخش سازندگی، محیط زیست سالم و اقتصاد می‌شوند.

 

انتهای پیام
captcha