کد خبر: 4274166
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
نماینده ولی فقیه در لرستان:

تغییرات مدیریتی به یک ضابطه روشن و شفاف برسد

حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی با تأکید بر اینکه باید تغییرات مدیریتی به یک ضابطه روشن و شفاف برسد، اظهار کرد: این تغییرات باید مبتنی بر شایستگی و توانمندی باشد تا بتواند تحولی در استان ایجاد کند.

حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان شامگاه جمعه، هشتم فروردین‌ماه در نشست مشترک با مجمع نمایندگان استان و استاندار لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت بندگی خدا در خدمتگزاری به مردم، گفت: هر کس بندگی خدا کند، نه تنها در عرصه عبادت، بلکه در عرصه خدمتگزاری به مردم نیز باید پیشتاز باشد زیرا بندگی خدا و خدمت به مردم از یکدیگر جدایی ندارند. هرچه بندگی انسان نسبت به خدا بیشتر باشد، میزان خدمتگزاری او نیز بیشتر خواهد بود.

وی به ویژگی‌های پیشوایان معصوم اشاره کرد که با وجود مشکلات و سختی‌ها، تمام توان خود را برای خدمت به مردم صرف می‌کردند و افزود: پاداش این نوع خدمتگزاری تنها نزد خداوند متعال است و هیچ چشم داشتی به پاداش‌های دنیوی نمی‌توان داشت.

شاهرخی به اهمیت همدلی در مجمع نمایندگان استان اشاره کرد و با انتقاد از عدم انسجام در تصمیمات و اقدام‌های مشترک، ادامه داد: اگر در مجمع نمایندگان استان همدلی و هماهنگی نباشد، این عدم هماهنگی به ضرر جذب سرمایه‌گذار و پیشرفت استان خواهد بود. همه نمایندگان باید در یک راستا حرکت کنند و صدای واحدی را در مقابل وزرا و مسئولان کشور داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان همچنین به چالش‌های اقتصادی استان و لزوم تغییر شیوه‌های مدیریتی برای تسریع در توسعه اشاره کرد و گفت: امروز استان نیازمند تحول همراه با جهش است اگر ما به همین شیوه‌های گذشته ادامه دهیم، هیچ‌گاه به نقطه مطلوب نخواهیم رسید.

وی با تأکید بر اینکه باید تغییرات مدیریتی به یک ضابطه روشن و شفاف برسد، اظهار کرد: این تغییرات باید مبتنی بر شایستگی و توانمندی باشد تا بتواند تحولی در استان ایجاد کند. اگر این مسیر درست انتخاب شود، قطعا استان لرستان به پیشرفت و توسعه خواهد رسید.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص لزوم تفکیک وظایف قوا و پرهیز از دخالت در امور انتصابات، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند که مشورت جایز است اما دخالت در انتصابات خیر. همانطور که فردی در خلوت خود نمی‌تواند روزه‌خواری کند، در مسائل مدیریتی نیز باید خداوند را حاضر دانسته و مرز میان مشورت و دخالت را رعایت کنیم.

انتهای پیام
captcha