کد خبر: 4273753
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵

پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز جهانی قدس

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس از مردم برای حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس دعوت کرد.

حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در پیامی به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

متن پیام نماینده ولی فقیه در لرستان به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم»

امام خمینی(ره):

«من روز قدس را روز اسلام می‌دانم، با تمام قوت و قدرت در مقابل اجانب بایستید»(صحیفه امام، جلد ۸ ص ۲۷۸)

روز جهانی قدس، میراث ماندگار و یادگاری راهبردی از سوی امام راحل عظیم‌الشأن و روز نمایش وحدت مسلمانان و خروش ملت‌های آزاده جهان، علیه ظلم و ستم است.

آزادسازی قدس مسئله اول جهان اسلام است، و ملت شریف ایران اسلامی علی‌رغم خیانت‌ها و کم‌کاری‌های برخی کشورهای اسلامی، با استقامت، پایداری و مجاهدت، برای دفاع از مظلوم، و آزادی قدس شریف در این روز صدای خود را به گوش جهانیان می‌رسانند. 

امروز علی‌رغم تحرکات رژیم صهیونیستی و شیطان بزرگ با اقدامات جنون‌آمیز، کشتار مردم بی‌دفاع و از بین بردن فلسطین قهرمان و لبنان مقاوم، با ایستادگی رزمندگان غیور فلسطینی و جبهه مقاومت روبرو شده و آنها با مبارزه مؤمنانه و صبورانه و قدرت آفرین، توانسته‌اند معادلات اقتدار و قدرت را برای اسرائیل جنایتکار بر هم زنند، و زبونی و استیصال این رژیم کودک‌کش را بر همگان آشکار سازد. 

 امت اسلامی، دانشمندان و مردم آزاده دنیا فهمیده‌اند، افول رژیم غاصب صهیونیستی شدت گرفته و مجاهدت حماسی رزمندگان مقاومت، دشمن را مجبور به عقب‌نشینی به سمت نقطه زوال می‌کند و روز رهایی قدس از مسیر مبارزه می‌گذرد.

از مردم روزه‌دار و شهیدپرور استان لرستان درخواست می‌کنم، در لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) همراه با امت اسلامی و ملت شریف ایران، با گام‌هایی استوار و مشت‌های گره کرده، در راهپیمایی روز قدس حضور پیدا کنند، و برائت و انزجار خود را از این رژیم سفاک به عنوان کانون قتل و فساد در روی زمین و نیز آمریکای جنایتکار و حامیان غربی اعلام نمایند.

حضور پرشور عموم مردم، اقشار مختلف، خصوصا جوانان انقلابی و حزب الهی، خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران و یادگاران هشت سال دفاع مقدس در راهپیمایی روز قدس، نویددهنده متلاشی شدن پیکره نحس رژیم غاصب صهیونیست و آزادی قدس عزیز و پیروزی جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین و رسیدن به صلح جهانی خواهد بود.

انتهای پیام
captcha