کد خبر: 4271307
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
رئیس عقیدتی سیاسی انتظامی لرستان:

بصیرت سلاح ملت ایران در مقابل جنگ شناختی دشمن است

حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مازندرانی با بیان اینکه بصیرت سلاح اصلی ملت ایران در مقابل جنگ رسانه‌ای و شناختی دشمن است، گفت: انقلاب اسلامی عنصر معنویت را به مؤلفه‌های قدرت افزود و الگویی جدید برای ملت‌های آزادی‌خواه جهان ارائه داد.

به گزارش ایکنا از لرستان، جلسه بصیرت‌افزایی کارکنان انتظامی استان لرستان امروز، 21 اسفندماه با حضور سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان لرستان، حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مازندرانی، رئیس عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی لرستان و کارکنان با موضوع جنگ شناختی دشمن در سالن بصیرت ستاد فرماندهی انتظامی لرستان برگزار شد. حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مازندرانی، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی لرستان در این مراسم با بیان اینکه ماه رمضان فرصت بصیرت‌افزایی و مقابله با جنگ شناختی است، اظهار کرد: بصیرت سلاح اصلی ملت ایران در مقابل جنگ رسانه‌ای و شناختی دشمن است. وی افزود: این انقلاب از ابعاد مختلف قابل بررسی است، اما یکی از مهمترین نکات، اعتراف دشمنان به عظمت آن است چرا که این انقلاب، عنصر معنویت را به مؤلفه‌های قدرت افزود و الگویی جدید برای ملت‌های آزادی‌خواه جهان ارائه داد. حسینی‌مازندرانی اضافه کرد:  همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی) تأکید کرده‌اند، انقلاب اسلامی در اوج اقتدار خود قرار دارد و امیدی مضاعف در دل محرومان جهان ایجاد کرده است.به گزارش ایکنا از لرستان، جلسه بصیرت‌افزایی کارکنان انتظامی استان لرستان امروز، ۲۱ اسفندماه با حضور سردار یحیی الهی، فرمانده انتظامی استان لرستان، حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مازندرانی، رئیس عقیدتی ـ سیاسی نیروی انتظامی لرستان و کارکنان با موضوع جنگ شناختی دشمن در سالن بصیرت ستاد فرماندهی انتظامی لرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مازندرانی، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی لرستان در این مراسم با بیان اینکه ماه رمضان فرصت بصیرت‌افزایی و مقابله با جنگ شناختی است، اظهار کرد: بصیرت سلاح اصلی ملت ایران در مقابل جنگ رسانه‌ای و شناختی دشمن است.

وی افزود: این انقلاب از ابعاد مختلف قابل بررسی است، اما یکی از مهم‌ترین نکات، اعتراف دشمنان به عظمت آن است چرا که این انقلاب، عنصر معنویت را به مؤلفه‌های قدرت افزود و الگویی جدید برای ملت‌های آزادی‌خواه جهان ارائه داد.

حسینی‌مازندرانی اضافه کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرده‌اند، انقلاب اسلامی در اوج اقتدار خود قرار دارد و امیدی مضاعف در دل محرومان جهان ایجاد کرده است.

انتهای پیام
captcha