کد خبر: 4266696
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹

استقبال ۷۰۰ نفر از دوره مجازی حفظ قرآن مؤسسه یوسف نبی(ع) خرم‎آباد

مدیر مؤسسه قرآنی یوسف‌نبی (ع) خرم‌آباد با اشاره به اجرای دوره مجازی حفظ قرآن کریم از سوی مؤسسه قرآنی یوسف نبی (ع)، گفت: در حال حاضر ۷۰۰ نفر از استان و خارج از استان در این دوره شرکت کرده‌ که مورد آموزش قرار می‌گیرند.

عزت‌الله گوشه‌ای، مدیر مؤسسه قرآنی یوسف‌نبی(ع) خرمآبادعزت‌الله گوشه‌ای، مدیر مؤسسه قرآنی یوسف‌نبی(ع) خرم‎آباد در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان با اشاره به دوره‌های آموزش قرآن در این مؤسسه گفت: در حال حاضر 30 قرآن‌آموز در رشته‌های روخوانی و روانخوانی قرآن کریم در رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان آموزش می‎بینند.

وی با بیان اینکه برای ترم بهار نیز ثبت‌نام از قرآن‌آموزان در رشته‌های مختلف در حال انجام است، افزود: در مؤسسه قرآنی یوسف‌نبی(ع) خرم‎آباد هر هفته روزهای پنج‌شنبه ساعت 15:30 کرسی تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان شهرستان خرم‎آباد برگزار می‏‌شود و قاریان شرکت‌کننده در این کرسی علاوه بر تلاوت قرآن آموزش‌های لازم در زمینه تلاوت قرآن را فرا می‎گیرند.

گوشه‌ای به اجرای حفظ مجازی قرآن کریم در این مؤسسه اشاره کرد و ادامه داد: مدرس این دوره حفظ مجازی قرآن کریم نیلوفر سپهوند از حافظان کل قرآن کریم است که هر روز به قرآن‌آموزان در بستر فضای مجازی آموزش‌های لازم در زمینه حفظ قرآن را ارائه می‎دهد.

گوشه‌ای با اشاره به تربیت حافظان کل قرآن در این دوره مجازی حفظ قرآن، گفت: در حال حاضر 700 نفر از استان و خارج از استان در این دوره مجازی حفظ قرآن کریم مؤسسه قرآنی یوسف نبی(ع) شرکت کرده‌اند که در حال آموزش هستند.

انتهای پیام
captcha