کد خبر: 4261831
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵
حجت‌الاسلام میراحمدی تأکید کرد:

لزوم شبکه‌سازی ارتباط بین نهاد رهبری و اساتید و دانشجویان در دانشگاه‌ها

معاون منابع انسانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور بر ضرورت شبکه‌سازی برای ارتباط با اساتید و دانشجویان تأکید کرد و گفت: پیگیری طرح‌های مهم ملی همچون طرح حکمت و حامیم و ایجاد شبکه‌ مبلغان و هیات‌ مذهبی در دانشگاه‌ها و اعتکاف بسیار مهم است.

حجت‌الاسلام سید مهدی میراحمدی، معاون منابع انسانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشوربه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام سید مهدی میراحمدی، معاون منابع انسانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور، امروز ششم بهمن ماه، در مراسم تودیع و معارفه مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های لرستان، گفت: شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های سیاسی، فرهنگی، مدیریتی، اجتماعی و برنامه‌ریزی برای رفع و دفع آن‌ها از مأموریت‌های اصلی نهاد رهبری در دفاتر استانی است.

وی بیان کرد: در انجام کارها همدلی و همراهی دیده نمی‌شود، اما در نتیجه انجام کارها اثرگذار است.

میراحمدی با بیان اینکه در دوران امام کاظم(ع) شبکه مخفی وکالت تشکیل شد و این شبکه به حدی موفق عمل کرد که افرادی برای اشاعه دین تربیت شدند، گفت: پس از تشکیل انقلاب اسلامی به واسطه اهمیت محیط‌های فرهیخته‌ دانشگاهی، نمایندگان و وکلایی انتخاب شدند که با دانشجویان، دانشگاهیان، برجستگان و نخبگان ارتباط بگیرند و این امر اثرگذار بود.

معاون منابع انسانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: کار اصلی مسئولان دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، هدایت‌گری است.

وی با تأکید بر اینکه حکیمانه سخن گفتن، حکیمانه رفتار کردن، موعظه حسنه داشتن، جدال و گفت‌وگوی احسن با مجموعه‌های مختلف دانشگاهی قدرت ماست، بیان کرد: شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های سیاسی، فرهنگی، مدیریتی، اجتماعی و برنامه‌ریزی برای رفع و دفع آن‌ها از مأموریت اصلی نهاد رهبری در دفاتر استانی است.

میراحمدی بر ضرورت شبکه‌سازی برای ارتباط با اساتید و دانشجویان تأکید کرد و با بیان اینکه خیلی از کارهای حساس توسط مجموعه‌های دانشگاهی در کشور در حال انجام است، گفت: پیگیری طرح‌های مهم ملی همچون طرح حکمت و حامیم و ایجاد شبکه‌ مبلغان و هیات‌ مذهبی در دانشگاه‌ها و اعتکاف بسیار مهم است.

معاون منابع انسانی دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور تصریح کرد: وقتی مسئله اعتکاف وارد دانشگاه‌ها شد تبدیل به یک جریان گفتمانی شد و همه دانشجویان از اعتکاف استقبال کردند.

وی با اشاره به تأثیرگذاری شبکه ائمه جماعات دانشگاه‌ها در موضوع گفتمان نماز، گفت: موضوع ازدواج دانشجویی، ترویج گفتمان تشکیل خانواده است که دانشگاه پرچم آن را برعهده گرفت. دینی‌تر از گفتمان خانواده، موضوعی سراغ نداریم.

میراحمدی با بیان اینکه مشاوره با انسان‌های عاقل سبب رشد فکری مشورت‌کننده می‌شود، خاطرنشان کرد: باید جلسات نهاد رهبری مسئله‌محور برگزار شود چراکه سبب برکت در انجام کارها می‌شود و ضرورت دارد رؤسای دانشگاه‌های لرستان دفتر نهاد رهبری را یاری‌رسان باشند.

انتهای پیام
captcha