کد خبر: 4261825
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۷

هوشمندانه به مقابله با جنگ ترکیبی دشمنان برویم

مدیر حوزه علمیه لرستان گفت: مبارزات امروز در سطح دانشگاه و حوزه نمایان شده و جنگ ترکیبی همگان را در بر گرفته که باید هوشمندانه به مقابله با دشمنان برویم.

علی نظری رئیس دانشگاه لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، امروز ششم بهمن ماه، در آیین تودیع و معارفه مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های لرستان، گفت: هر جا کاری انجام شده و مثبت بوده است، آنجا جایی است که پشتیبان ولی‌فقیه بوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه مشروعیت نظام از ولی‌ فقیه است و موظفیم نگاهمان همواره این نگاه را تقویت کند، همواره پشتیبان ولی فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد، گفت: دغدغه‌مندی و مسئولیت نسبت به نظام پیرامون همان ولایت‌پذیری و مصداق و نگاه پشتیبان ولایت فقیه است. دانشگاهیان از همین منظر به نهاد رهبری نگاه کنند که پشتیبان ولی فقیه باشیم و وظایف‌مان را بشناسیم و به درستی انجام دهیم.

نظری بیان کرد: دشمن از هیچ فسادی در مورد ما دریغ نمی‌کند و دوست دارد در رنج باشیم.

در ادامه نیز حجت‌الاسلام والمسلمین احد عبداللهی، مدیر حوزه علمیه لرستان گفت: مبارزه‌های امروز در دانشگاه و حوزه نمایان شده است و باید هوشمندانه به مقابله با دشمنان برویم.

وی با اشاره به اینکه حفظ مکتب شیعه، جهاد تبیین و مبارزه با جنگ ترکیبی رسالت سنگینی است که بر دوش همه ما به خصوص نهاد رهبری در دانشگاه‌های لرستان است، ادامه داد: دشمنان زیادی داریم و وعده‌ها و برخی روایات از امام کاظم‌ (ع) نیز بیانگر ظهور مردی برای گسترش عدالت در زمین است.

عبداللهی با اشاره به اینکه مبارزات امروز در سطح دانشگاه و حوزه نمایان شده و جنگ ترکیبی همگان را در بر گرفته که باید هوشمندانه به مقابله با دشمنان برویم، بیان کرد: دانشگاه و نهاد رهبری باید بهتر از دیروز به میدان بیایند و در مقابل این جنگ تمام عیار بایستند.

مدیر حوزه علمیه لرستان اضافه کرد: تقویت بنیه معنوی دانشگاه‌ها از دیگر وظایف نهاد رهبری در دانشگاه‌هاست که این امر در دانشگاه لرستان نمود زیادی داشته است.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب حاتمی کن‌کبود، رئیس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان در این جلسه گفت: هدایت، حمایت و نظارت، سه وظیفه ذاتی نهاد رهبری در دانشگاه‌های استان است.

وی با اشاره به راه‌اندازی شورای راهبری در دانشگاه و آموزش عالی لرستان، اضافه کرد: نهاد رهبری از حمایت سه رئیس دانشگاه لرستان برخوردار بوده و این دانشگاه دارای توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زیادی است و وجود دانشمندان و اساتید فرهیخته یک ظرفیت بالایی برای استان محسوب می‌شود.

حاتمی با اشاره به اینکه براساس سه وظیفه ذاتی نهاد که هدایت، حمایت و نظارت است، رسالت اصلی همه ما تلاش هرچه بیشتر برای پیشرفت نظام اسلامی و خدمت هرچه بهتر به کشور است، بیان کرد: حجت‌الاسلام مؤیدی به عنوان مسئول جدید نهاد در دانشگاه‌های لرستان جهادی است و می‌تواند در این سنگر موفق باشند.

رئیس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: تبیین مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از طریق برگزاری جلسات، سخنرانی و بحث و مناظره، توسعه و تعمیق آگاهی‌ها و علایق اسلامی دانشجویان و دانشگاهیان و تبیین ارزش‌های اسلامی از دیگر وظایف و اختیارات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری است.

انتهای پیام
captcha