کد خبر: 4260856
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲

برنامه‌های قرآنی آموزش و پرورش لرستان به مناسبت دهه فجر اعلام شد

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به برنامه‌های قرآنی آموزش و پرورش لرستان در دهه فجر گفت: برگزاری محافل انس با قرآن، آغاز مرحله شهرستانی مسابقات قرآن دانش‌آموزی و فرهنگیان، کارگاه توانمندسازی داوران و برپایی جشنواره «مهدویت، انتظار و انقلاب اسلامی» از جمله این برنامه‌هاست.

احسان پیرداده‌بیرانوند، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره کل آموزش و پرورش لرستاناحسان پیرداده‌بیرانوند، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره کل آموزش و پرورش لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان در معرفی برنامه‌های قرآنی دهه فجر با اشاره به عضویت آموزش و پرورش در کمیته قرآنی ستاد دهه فجر، گفت: به مناسبت چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی محافل انس با قرآن کریم در مدارس استان برگزار می‌شود.

وی افزود: در ۲۴ شهرستان و منطقه آموزش و پرورش هر کدام یک محفل انس با قرآن کریم با حضور قاریان ممتاز شهرستانی و استانی را خواهیم داشت و در هر مدرسه نیز به این مناسبت محفل انس با قرآن برگزار می‌شود.

پیرداده‌بیرانوند از آغاز مرحله شهرستانی مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی و فرهنگیان هم‌زمان با دهه فجر در ۲۴ شهرستان و منطقه آموزش و پرورش استان خبر داد و افزود: منتخبان مرحله شهرستانی در هر بخش، مقطع و رشته در دو بخش دانش‌آموزان دختر و پسر به مرحله استانی این مسابقات که بهار سال آینده برگزار خواهد شد، معرفی می‌شوند.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان از برگزاری کارگاه آموزشی توانمندسازی داوران قرآنی آموزش و پرورش در بخش آوایی در روزهای چهارم و پنجم بهمن‌ماه خبر داد و تصریح کرد: داورانی که در این کارگاه آموزشی موفق به کسب نمره قبولی شوند گواهی‌نامه داوری دریافت می‌کنند و می‌توانند در مسابقات قرآن دانش‌آموزی و فرهنگیان داوری کنند.

وی گفت: به مناسبت دهه فجر مسابقات فرهنگی، هنری ویژه دانش‌آموزان و فرهنگیان را خواهیم داشت که در این راستا فراخوان جشنواره «مهدویت، انتظار و انقلاب اسلامی» منتشر شده است و دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی و متوسطه می‌توانند آثار خود در بخش‌های ادبی، هنری و محتوای دیجیتال را حداکثر تا ۲۶ بهمن‌ماه ارسال کنند.

پیرداده بیرانوند گفت: این جشنواره در بخش فرهنگیان نیز در رشته مقاله‌نویسی و با موضوعات مهدویت، هویت و آرمان انقلاب اسلامی، نقش مردم در دولت تراز انقلاب اسلامی و مهدویت، انقلاب اسلامی مقدمه ظهور، دولت تراز انقلاب اسلامی مهدویت، ظرفیت‌ها، راهبردها و آسیب‌ها برگزار می‏‌شود.

انتهای پیام
captcha