به گزارش ایکنا از لرستان، جشن خودکفایی ۳۸٠٠ نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان لرستان امروز، ۲۴ دیماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرمآباد در مجمع شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد لرستان برگزار شد.
جعفر صباغیان، قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور در این مراسم، گفت: سال گذشته، ۱۰۰ هزار خانوار مددجوی این نهاد در کشور به خودکفایی رسیدهاند.
وی با اشاره به راهبردهای اساسی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: اشتغال و خودکفایی مددجویان آثار پربرکتی دارد و از اولویتهای امداد در کشور است.
صباغیان با بیان اینکه کمیته امداد در راستای خدمات خود، برنامههای متعددی را در قالب ۱۷ برنامه و ۱۲۰ نوع خدمت ارائه میدهد و یکی از ارکان اساسی توانمندسازی، اشتغال است، اضافه کرد: در سیاستهای کمیته امداد، اشتغال بهعنوان رکن اصلی توانمندسازی در نظر گرفته شده است و ما از تمام ارکان کمیته امداد خواستهایم که برای فراهمکردن زمینه اشتغال، پای کار بیایند.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) همچنین از برنامهریزی برای خودکفایی ۱۱۰ هزار مددجو در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در تلاش هستیم اعتبارات اشتغالزایی در استان دو برابر شود.
صباغیان در خصوص مسکن مددجویان اظهار کرد: مسکن یکی از اولویتهای اساسی توانمندی مددجویان است و در حال حاضر، مددجوی بدون مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر نداریم.
وی همچنین به میانگین پرداخت به ایتام اشاره کرد و گفت: میانگین پرداخت ماهانه ۱۴ میلیون ریال است و حامیان میتوانند از طریق نرم افزار اکرام به یتیمان کمک کنند.
جلال شیخپور، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان نیز در این مراسم، گفت: شعار امداد این است اگر فردی دچار اخلال در تعادل اقتصادی شد باید بر اساس تأکیدات دین مبین اسلام برای رسیدن به توانمندی تلاش کند.
وی افزود: دفتر مرکزی کمیته امداد کشور عنایت ویژه ای به لرستان دارد به نحوی که ۱۵ هزار میلیارد ریال منابع مالی برای استان تأمین و امسال چهار هزار و ۲۵۹ مورد فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد لرستان ایجاد شده است.
شیخپور با اشاره به تأمین ۱۱ هزار سری جهیزیه برای مددجویان این نهاد، افزود: همچنین یک سال گذشته بیش از پنج هزار واحد مسکونی و امسال یک هزار و ۸۲ واحد مسکن برای مددجویان این نهاد احداث شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان با اشاره به حمایت این نهاد از ۹۸۰ نخبه مخترع و اینکه نخبههای ورزشی کسب مدال جهانی داشتند و از برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی به بالندگی رسیدند، اضافه کرد: اشتغال در کمیته امداد با منابع مالی محدود، اثرگذاری بسیاری دارد و همه افراد دخیل در امر خودکفایی سه هزار و ۸۰۰ خانوار لرستان با مسئولیت اجتماعی بسیار بالا تلاش کردند.
وی با اشاره به ایجاد حدود ۲۴ هزار فرصت شغلی با اعتباری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال برای مددجویان استان طی سه سال گذشته، گفت: امسال چهار هزار و ۲۵۹ فرصت شغلی با اعتبار بیش از چهار هزار و پنج میلیارد ریال در این استان ایجاد و به منظور مهارتافزایی و ایجاد فرصتهای شغلی برای مددجویان این نهاد، ۹ هزار و ۴۸۲ مورد آموزشهای کسب و کار ارائه شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) لرستان ادامه داد: همچنین در این مدت بیش از ۲۲ هزار طرح اشتغالزایی این نهاد تحت نظارت قرار گرفتند که این فرصت ها در سرفصل های مختلف کشاورزی، دامپروری و صنایع دستی با محوریت زنان بی سرپرست و بدسرپرست اجرایی شد.
شیخپور اضافه کرد: امسال سه هزار و ۶۳۹ مورد فرصت شغلی از طریق اشتغال مستقیم و ۶۲۰ مورد از طریق اشتغال غیر مستقیم، ۹ هزار و ۹۴۰ مورد اشتغال از طریق پرداخت تسهیلات و ۱۴۵ مورد فرصت شغلی از طریق کاریابیها برای مددجویان این نهاد ایجاد شد.
وی گفت: در این راستا طی سال گذشته ۱۳ هزار و ۳۶۱ فرصت شغلی با اعتباری بیش از ۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال برای مددجویان کمیته امداد این استان فراهم شده است.
نصرالله فتحیان، مسئول مؤسسه خیریه امدادگران عاشورای سپاه پاسداران نیز در حاشیه این مراسم، گفت: امدادگران عاشورا بهعنوان یک سازمان ملی مردمنهاد، ۲۲ سال است که در سراسر کشور فعالیت دارد.
وی با بیان اینکه این مؤسسه بیش از ۱۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به سرطان و صعبالعلاج را در ۵۴ شعبه تحت حمایت دارد، به ارائه خدمات دارویی، درمانی، بیمارستانی، حمایتی و سرکشی به خانوادهها از سوی این مؤسسه در کشور اشاره کرد و افزود: این مؤسسه این اقدامات را در حد توان و با کمک خیران در کشور انجام داده است.
فتحیان با بیان اینکه پایه اصلی این مؤسسه، خیرین هستند؛ چون کاملاً یک سازمان ملی مردمنهاد است، گفت: درخواست ما این است که خیرین لرستانی به کمک این بیماران در استان بیایند چرا که یک بیماری سخت و پرهزینهای است، البته درمانپذیر است.
وی گفت: اگر این بیماری زود تشخیص داده شود و دارو و درمان بهموقع استفاده شود، بخش زیادی از این بیماران میتوانند شفای کامل پیدا کنند، همینالان درصد زیادی از بیماران ما بهبودی کامل پیدا کردهاند.
مسئول مؤسسه خیریه امدادگران عاشورای سپاه پاسداران در ادامه سخنان خود با بیان اینکه امیدوارم با تصمیماتی که امروز در جلسه هیئتامنا لرستان در دو بخش گرفته شد، سرمایهگذاری بیشتر دراینرابطه صورت گیرد، اظهار کرد: این دو بخش شامل حوزه پیشگیری از سرطان و همچنین استفاده از ظرفیت هنرمندان در سراسر کشور، این درد و آلام مردم را در رابطه با این بیماری کم کرد.
فتحیان افزود: در سراسر کشور بیش از ۲۲ هزار نفر خیر و حامی، پول، تخصص و وقت خود را وقف این مؤسسه و خیریه کردهاند.
انتهای پیام